Αυτό είναι τo smartphone που προσφέρει την πιο πλήρη εμπειρία


Smartphones υπάρχουν ουκ ολίγα και οι διαφορές τους πλέον αρχίζουν να είναι όλο και λιγότερες, ιδίως στα μοντέλα που κινούνται στα μεσαία στρώματα της αγοράς.

Όμως, υπάρχουν και ορισμένες συσκευές που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, κυρίως λόγω του διαφορετικού σχεδιασμού τους ή/και του ότι καλύπτουν με εξαιρετικό τρόπο τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Η εισαγωγή αυτή είναι απαραίτητη για ένα smartphone όπως είναι το Mi 9T Pro, το νέο μοντέλο της Xiaomi που έρχεται στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 499 ευρώ, η οποία χαρακτηρίζεται… προσιτή, δεδομένων των τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής. Μία συσκευή που είναι διαφορετική από τον ανταγωνισμό και αυτό θα το καταλάβει κάποιος όταν την πιάσει για πρώτη φορά στα χέρια του, δει την οθόνη και συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει εμπρόσθια κάμερα για selfies. Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει αλλά είναι «κρυμμένη» στο πάνω μέρος της συσκευής και εμφανίζεται (pop-up) μόνο όταν είναι απαραίτητη!

Το αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού είναι πως ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως τη μεγάλη οθόνη των 6,39 ιντσών με ανάλυση 1080×2340 pixels, η οποία είναι ιδανική για την παρακολούθηση video, λόγω της αναλογίας πλευρών 19.5:9 που προσφέρει. Το γεγονός ότι ο μηχανισμός ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη κάνει ακόμη πιο ελκυστικό τον σχεδιασμό του Mi 9T Pro.

Τρεις είναι οι παράγοντες που εξετάζουν οι περισσότεροι χρήστες πριν αγοράσουν ένα smartphone: Επιδόσεις, μπαταρία και κάμερα. Το Mi 9T Pro είναι μία συσκευή που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική όσον αφορά και στα τρία.

Ξεκινώντας από τις επιδόσεις, το Mi 9T Pro χρησιμοποιεί τον κορυφαίο Qualcomm SnapDragon 855 στα 2,84 GHz, αλλά επιπλέον διαθέτει και 6 GB μνήμης, όπως και 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000 mAh, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είναι πιθανό να μη χρειαστεί να το φορτίσετε ακόμη και για διάστημα δύο ημερών. Επιπλέον, υποστηρίζει υπερταχεία φόρτιση μέσω φορτιστή 27W, ο οποίος πάντως πωλείται ξεχωριστά.

Όσον αφορά στις κάμερες, στην πίσω πλευρά διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας. Η βασική κάμερα είναι στα 48 megapixels με διάφραγμα f/1.75, η δεύτερη με ανάλυση 8 megapixels λειτουργεί ως «τηλεφακός» και το διάφραγμα είναι f/2.4, ενώ η τρίτη κάμερα στα 13 megapixels μe διάφραγμα f/2.4 χρησιμοποιείται για τις υπερευρυγώνιες λήψεις (ultra wide angle). Όσον αφορά στην εμπρόσθια κάμερα, είναι στα 20 megapixels, με διάφραγμα f/2.2, αν και το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι πως βγαίνει μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Σημειωτέων πως το Xiaomi Mi 9T Pro είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και διαθέτει μάλιστα τη δυνατότητα για χρήση δύο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στον κάτοχο του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ