Βασίλισσα Ελισάβετ: Ούτε ν’ ακούει για τη Μέγκαν και τον Χάρι.


Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μονοπωλούν τον τελευταίο καιρό τα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο εξαιτίας της γέννησης του γιου τους, Άρτσι, αλλά κυρίως εξαιτίας της συμπεριφοράς τους προς τη βασιλική οικογένεια. Κάτι που φαίνεται να έχει ενοχλήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε συνέχεια των όσων έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας για τους… «Σάσεξ» (σ.σ. ο Χάρι και η Μέγκαν φέρνουν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ) έρχεται ακόμη ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο στο Μπάκιγχαμ έχει πέσει… σύρμα σε όσους ζητούν ακρόαση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. «Μην τη ρωτήσετε για τον Χάρι και τη Μέγκαν»…

Με τα όσα γράφονται και λέγονται για το hot ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν κάτι… περισσότερο. Και θεωρούν ότι θα μπορούσαν να… ανοίξουν τη σχετική συζήτηση στη Βασίλισσα Ελισάβετ. «Βουίζει» η Αγγλία! Στα «μαχαίρια» Ουίλιαμ – Κέιτ και Χάρι – Μέγκαν;

Γνωρίζοντας, όμως, τα «θέλω» της Βασίλισσας, οι άνθρωποι του παλατιού «τρέχουν» να ενημερώσουν τους επισκέπτες πως μπορούν να συζητήσουν ό,τι θέλουν με τη μονάρχη. Ακόμα και το Brexit. Αλλά όχι για τη Μέγκαν και τον Χάρι!

«Οι άνθρωποι του Παλατιού ξέρουν ότι οι Σάσεξ είναι αυτό για το οποίο θέλουν όλοι να ρωτήσουν» είπε πηγή στην εφημερίδα Sun. Γι’ αυτό και φρόντισαν να… κάνουν μια κουβεντούλα σε κάποιους που είχαν ζητήσει ακρόαση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Αν και το Παλάτι δεν συνηθίζει να σχολιάζει δημοσιεύματα που αφορούν σε ιδιωτικές ή δημόσιες ακροάσεις με τη Βασίλισσα και πολλοί θεωρούν ότι ίσως είναι τραβηγμένο το να δίνονται… οδηγίες στους επισκέπτες της, το όλο θέμα προέκυψε από ένα tweet που έκανε ο δημοσιογράφος Κουέντιν Λετς.

«Φίλος ενός γνωστού μου επρόκειτο να πάει για ιππασία με τη Βασίλισσα. Του δόθηκε μια συμβουλή. «Συζητείστε τα πάντα εκτός από ένα θέμα». Το Brexit; Όχι.Τους Σάσεξ«.

Όλα αυτά ενώ οι φήμες πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κουραστεί από την περιφρόνηση που δείχνει η Μέγκαν Μαρκλ για τις εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας.

Click4more: Γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με την Mail, η βασίλισσα ήταν «πληγωμένη και απογοητευμένη» όταν η Μέγκαν έκανε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στη Νέα Υόρκη για να δει τη φίλη της, Σερένα Γουίλιαμς να αγωνίζεται στον τελικό του US Open, αντί να πάει με τους υπόλοιπους «γαλαζοαίματους» στο Μπάρμοραλ όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με μια πηγή, περίμενε πως και πως να περάσει λίγες μέρες μέσα σε ένα «χαρούμενο χάος» με τα δισέγγονά της, ανάμεσά τους και τον Άρτσι, τον νεογέννητο γιο του Χάρι και της Μέγκαν.

Θεωρείται επίσης πως η Βασίλισσα είναι σε… δύσκολη θέση εξαιτίας των απανωτών δυσμενών πρωτοσέλιδων στα οποία «πρωταγωνιστούν» ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και φέρεται ανήσυχη πως το νεαρό ζευγάρι δεν… ακούει τους συμβούλους του.

Πηγή: Daily Mail


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ