Γιώργος Λιάγκας: Τα συγκινητικά λόγια για τον Σπυριδάκη: «Συγγνώμη, Τάκη που δεν σε πήρα τηλέφωνο»


Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Τάκη Σπυριδάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 61 του χρόνια και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν, την εκτίμηση που είχε ο ένας στον άλλον και ανέφερε ότι είχε ζητήσει να τον έχει σε μία από τις εκπομπές του στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τον θαύμαζα. Είχαμε κάνει συνέντευξη με την Φαίη στον ΑΝΤ1 και είχαμε έρθει πιο κοντά και με συμπάθησε κι εκείνος. Είχαμε μια αραιή επικοινωνία με αλληλοεκτίμηση. Όταν έπαθε το θέμα με τον καρκίνο τον πήραμε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε καρκίνο και ήθελε να βγει σε μένα να μιλήσει για να δώσει δύναμη στον κόσμο…».

Συγκινεί ο Λιάγκας μιλώντας για τον Τάκη Σπυριδάκη.

Και τόνισε: «Ήρθε ήπιαμε ουίσκι, τα είπαμε, συγκινηθήκαμε και κάναμε αυτή την πολύ ωραία συνέντευξη εξομολόγηση. Και φέτος τον ήθελα να είναι από τους πρώτους καλεσμένους. Τον πήραν τηλέφωνο και είπε πως ξαναγύρισε η αρρώστια και δεν είναι καλά και όταν τη νικήσει θα ερχόταν στην εκπομπή. Να είναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος.»

liagkas-spiridakis.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Συγγνώμη που δεν σε πήρα Τάκη. Κ@λ@σα, ντράπηκα, ήθελα να τον πάρω να του πω αλλά δεν το έκανα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ