Οργή στη Βρετανία για την αποφυλάκιση του βιαστή στην Κέρκυρα – Μαρτυρία σοκ


Δεν έχει κοπάσει η οργή στη Βρετανία για την αποφυλάκιση ενός άνδρα από την Κέρκυρα που είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια φυλάκιση για βιασμούς γυναικών. Τελικά μετά από έξι χρόνια αφέθηκε ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις νόμου Παρασκευόπουλου με ένα από τα θύματα του να σπάει τη σιωπή του.

«Το τέρας του Κάβου», όπως είναι γνωστός ο άνδρας στην Κέρκυρα είχε βιάσει επτά Βρετανίδες και γι’ αυτό τον λόγο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 52 ετών. Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος με το συνεργείο της εκπομπής This Morning από τη Βρετανία να ταξιδεύει ως τον Κάβο στην Κέρκυρα και να βρίσκει τον βιαστή.

Μόλις αντίκρισε το τηλεοπτικό συνεργείο έδειξε να πανικοβάλλεται και να το βάζει στα πόδια.

«Έχετε κάτι να πείτε κάτι στις γυναίκες που τους επιτεθήκατε; Έχετε τύψεις γι’ αυτό;», του είπε ο δημοσιογράφος όταν τον βρήκε σε ένα μπαρ στον Κάβο της Κέρκυρας  με την κάμερα να καταγράφει στο στιγμιότυπο.

«Οχι μην το κάνετε αυτό. Εδώ είναι το σπίτι μου», είπε ο Κερκυραίος στον δημοσιογράφο κλείνοντας την πόρτα

Η δράση του Κερκυραίου είχε παρελθόν, καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Όταν το 2010 αφέθηκε ελεύθερος άρχισε να πραγματοποιεί και νέες επιθέσεις.

Η αεροσυνοδός της British Airways, Κάιλεγκ Μόργκαν αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και την ανωνυμία της μιλώντας στο ITV για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Η Κάιλεγκ Μόργκαν το καλοκαίρι του 2010 ήταν στον Κάβο της Κέρκυρας όπου εργαζόταν ως τουριστικός αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα ενώ έκανε βόλτα την πλησίασε και την ρώτησε τι ώρα είναι. Εκείνος τότε την χτύπησε στο πρόσωπο και την έσυρε σε μια δασώδη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα της πήρε τα χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η άτυχη κοπέλα για 14 ώρες ήταν στα χέρια του, την βίασε πέντε φορές με την ίδια να φοβάται για τη ζωή της. «Δεν είχα ιδέα τι άλλο μπορούσε να κάνει. Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο»», είπε η Mόργκαν.

Αφού κατάφερε να δραπετεύσει. πήγε στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον βιασμό της, ενώ τους ανέφερε ότι την προειδοποίησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε ότι την βίασε.

H Κάιλεγκ Μόργκαν όταν πληροφορήθηκε ότι στον άνδρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 52 χρόνια ένιωσε ανακούφιση με δεδομένο ότι θα έβγαινε έξω στα 92 του χρόνια. Τα γεγονότα όμως τη διέψευσαν με τον βιαστή μετά από έξι χρόνια να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγή: www.mirror.co.uk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ