Ντοκουμέντα: Ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στον Τάκη Δομαζάκη


Έντονους ψιθύρους έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Κρήτης, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην πρόσφατη γενική συνέλευση της πολύπαθης ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΣ, στις 4.9.2019, η οποία και οδηγήθηκε σε αναβολή

Δίπλα στον Τάκη Δομαζάκη καθόταν ο Εμμανουήλ Ζερβός. Ο τελευταίος φέρεται μάλιστα να είχε εξασφαλίσει κάποιες εξουσιοδοτήσεις μετόχων και συντασσόταν πλήρως με τη γραμμή Τάκη Δομαζάκη στη γενική συνέλευση.

Κι επειδή… ο κόσμος της Κρήτης είναι μικρός και γνωρίζεται μεταξύ του, τα νέα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και μάλιστα με «ντοκουμέντα» που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που καθόταν δίπλα στον Τάκη Δομαζάκη έχει -σύμφωνα με αποφάσεις Εφετείου- δύο καταδίκες για κακουργήματα: Η πρώτη από την 1/3/2017 για πλαστογραφία με στόχο οικονομικό όφελος που έφτανε την ημέρα της δικαστικής απόφασης τα 120.000 ευρώ και η δεύτερη από την 6/12/2017 για υπεξαίρεση αντικειμένου μεγάλης αξίας, με όφελος άνω 73.000 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Εμμανουήλ Ζερβός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δύο χρόνια και στη δεύτερη επίσης σε κάθειρξη 5 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες καταδικαστικές αποφάσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ