ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Επιβεβλημένη η άμεση βελτίωση. Αλλαγή εικόνας με Ολυμπιακό”


Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως συνεχίζει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τους Νταμπίζα – Αλαφούζο και τονίζει πως θα συνεχίσει να στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε από την αρχή της σεζόν. “Περιμένουμε αλλαγή εικόνας με Ολυμπιακό” αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, αναφέρεται ότι υπάρχει συνειδητοποίηση της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, τονίζεται ότι είναι επιβεβλημένη η άμεση βελτίωση της και επισημαίνεται ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή εικόνας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Είναι οριστικό! Συνεχίζει ο Δώνης στο «τριφύλλι»

“Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους” υπογραμμίζεται.Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.

Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ