Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Η Ντενίση ρίχνει «βόμβα» για τη σχέση του ζευγαριού (photos)


Η Μιμή Ντενίση, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και έριξε τις… «βόμβες» της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε και στη σχέση της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Είναι σημαντικό ότι συνεχίζετε όλοι από τότε…

Δεν θα έφευγε κανείς γιατί είχαμε δεθεί πολύ. Η Κατερίνα Γερονικολού, ας πούμε, είχε πολλές προτάσεις ακόμα κάνει θίασο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και αρνήθηκε. Είχαμε «δεθεί» πολύ και είναι προς τιμήν της που έμεινε πλάι μου.

Είσαι και «γάτα», όμως, γιατί στις ζυμώσεις που γίνονταν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν θα σχολιάσω το «γάτα» (σ.σ: γελά). Θα σου πω, όμως ότι πρώτα έκλεισα τη Νικολέττα Βλαβιανού, με την οποία είχα συνεργαστεί εξαιρετικά στο παρελθόν στη «Θεοδώρα» και μετά έψαξα να βρω τον ιδανικό για τον γιο της ένα όμορφο παλικάρι, «κοκόρι» που φωνάζει στο εργοστάσιο όπου είναι αρχιεργάτης και ερωτεύεται την κόρη τη της Φιλιώς που παίζω εγώ. Τότε μου ήρθε στο νου ο Γιάννης που είναι ταλαντούχο παιδί.

Το ίδιο έγινε και με τον Μακαλιά, που έπαιζε και παίζει τον γιο μου. Όταν έγραφα έναν ρόλο για ένα γλυκό κορίτσι με όμορφη φωνή δίνοντας του το όνομα Αντιγόνη, δεν είχα στο μυαλό μου την Αντιγόνη Ψυχράμη του Μακαλιά!

Μου βγήκαν λοιπόν δύο ζευγάρια, χωρίς να το έχω… οργανώσει (σ.σ.: γελά). Μα πες, με έχεις για τέτοια;

Φυσικά και σε έχω (σ.σ.: γελά). Αλλά ας σε πιστέψω για να συνεχίσουμε. Θα παντρέψεις τον Γιάννη με την Κατερίνα;

Θέλουν να παντρευτούν και δεν το ξέρω (σ.σ.: γελά); Νομίζω πως δεν είναι στα σχέδια τους κάτι τέτοιο, είπε στη Reallife.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ