Παναθηναϊκός: Ρίχνει 2,5 εκατ. ευρώ ο Γιαννακόπουλος για το PAO Alive.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να «τρέξει» το εγχείρημα του PAO Alive για τη «σωτηρία» και του ποδοσφαιρικού τμήματος και δημοσίευμα τον θέλει να ρίχνει 2,5 εκατ. ευρώ για την καμπάνια προώθησής του.

Με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να «πελαγοδρομεί» στο ποδόσφαιρο, το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκεται ξανά στα χείλη όλων, την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει ήδη εξαγγείλει τις προσπάθειές του για μια «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο Βοτανικό και έναν σύλλογο με λαϊκή βάση.

Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει και το PAO Alive για την οικονομική συνεισφορά στο σύλλογο, με το ποσό των 685.000 ευρώ να έχει ήδη συγκεντρωθεί, αλλά μόνο από απλούς φιλάθλους και χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση.

Σύμφωνα με τη LIVE Sport λοιπόν, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, καθώς ο γιος του Παύλου φέρεται έτοιμος να διαθέσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για μία μεγάλη καμπάνια που θα προσελκύσει μικρός και μεγάλους επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος πάντως, εμφανίζεται απογοητευμένος από την απουσία των λεγόμενων μεγάλων πορτοφολιών. «Αυτό που βλέπω εγώ είναι, ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς», φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ