«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Μωραΐτη από το The Final4! (vid)


«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του τέταρτου κριτή από το πολυαναμενόμενο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, The Final4.

Ο λόγος για τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη που ενώ επρόκειτο να είναι στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη, τελικά χθες του ανακοινώθηκε ότι δεν βρίσκεται ανάμεσά τους.

Η επίσημη αιτιολογία του σταθμού προς τον Νίκο Μωραΐτη ήταν ότι οι Ισραηλινοί που έχουν τα δικαιώματα του τάλεντ σόου απαγόρευσαν την ύπαρξη τετραμελούς επιτροπής καθώς οι κριτές πρέπει να είναι τρεις.

Όμως, από πλάνα του παιχνιδιού σε ξένα κανάλια όπου έχει φιλοξενηθεί η συγκεκριμένη αιτιολογία καταρρίπτεται καθώς στις ΗΠΑ η επιτροπή είναι τετραμελής.

Ποιος λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος απομάκρυνσης του Νίκου Μωραΐτη;

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο κυριότερος λόγος είναι, όπως ακούγεται στο παρασκήνιο τα «ενοχλητικά» ποστ του στιχουργού στα social media εναντίον του ΑΝΤ1.

Κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σταθμό στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε το παρακάτω βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ