30 χρόνια Καίτη Γαρμπή: Η αποθέωση, η συγκίνηση, οι πλάκες επί σκηνής και η έκπληξη! (photos+videο)


30 χρόνια Καίτη Γαρμπή: Η χθεσινή βραδιά, αναμφισβήτητα ήταν αφιερωμένη εξαιρετικά στην Καίτη Γαρμπή και στη μεγάλη συναυλία που έδωσε για τα τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας της στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υποδέχτηκε στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια τους συναδέλφους της αλλα και τον απλό κόσμο που την έχει λατρεψει όσα χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η ίδια, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου της Διονύση Σχοινά ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και 22 χρόνια, είχε οργανώσει μία πολύ ζεστή βραδιά με πολύ τραγούδι αλλά και πάρα πολλές εκπλήξεις που άλλοτε προκαλούσαν γέλιο και άλλοτε βαθιά συγκίνηση.

Με τον άντρα της ζωής της Διονύση Σχοινά.

Η βραδιά ήταν πραγματικά ξεχωριστή με την Καίτη Γαρμπή να υποδέχεται στη σκηνή τον καλο της φίλο Γιώργο Παπαδόπουλο με τον οποίο τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες εκείνης ενώ αμέσως μετά on stage βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης και μαζί ταξίδεψαν το κοινό μουσικά με μαγικό τρόπο.

Λίγο πριν, η Καίτη συγκινημένη υποδεχόταν τον γιο της Δημήτρη αλλά και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά με τους οποίους και τραγούδησε on stage σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Ο Τουρνάς και η… παρεξήγηση με τη Φουρέιρα!

Η Καίτη Γαρμπή υποδέχτηκε έναν ακόμα καλό της φίλο από τα παλιά, τον Κώστα Τουρνά ο οποίος ήταν και ο μόνος που τραγούδησε παλιές αγαπημένες δικές του επιτυχίες και όχι της Καίτης. Είχε έρθει η στιγμή για την ερμηνεύτρια να κάνει ένα διάλειμμα και να βρεθεί στα παρασκήνια για να αλλάξει και να ξεκουραστεί.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής η Καίτη, η οποία στο μεταξύ επέστρεψε στο κοινό της, υποδέχτηκε την Ελένη Φουρέιρα η οποία είπε από μικροφώνου:

«Εχω ονειρευτεί να κάνω αυτό που κανείς, όταν ήμουν μικρή. Σ»αγαπώ πολύ και το γεγονός ότι μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου είναι τιμή» είπε η ΕλένηΦουρέιρα στην Καίτη και εκείνη με χιούμορ της είπε ότι αυτο με την ηλικία… ακούστηκε κάπως. Φυσικά ξέσπασαν και δύο σε γέλια με την Ελένη να τραγουδά «Το κάτι» ξεσηκώνοντας το κοινό.

Το… σεντόνι του Ρέμου και η συγκίνηση για τον Βαρδή

Ένας από τους καλύτερους φίλους της Καίτης Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή της. Άλλωστε είχαν τραγουδήσει μαζί στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1997 το ντουέτο «Ασυμφωνία χαρακτήρων» που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία τότε.

Ο Αντώνης Ρέμος on stage.

Όπως είπε από μικροφώνου η Καίτη, τότε την είχαν φωνάξει από τη δισκογραφική για να τραγουδήσει το ντουέτο με έναν νέο και πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδιστή που δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Ρέμο και όπως είπε, είπε αμέσως το «ναι».

Όταν πήρε ο Ρέμος τον λόγο, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την τραγουδίστρια και τόνισε πως στη συγκεκριμένη εκδήλωση αυτή, όλα ήταν με το μέρος της Καίτης, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες καθώς ήταν μία πολύ γλυκιά βραδιά χωρίς καθόλου αέρα που τις προηγούμενες ημέρες είχε ταλαιπωρήσει το λεκανοπέδιο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με χαρά και νοσταλγία στα 20 και πλέον χρόνια που τη γνωρίζει και φυσικά πήρε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους. Η Καίτη του έδωσε λίγο αργότερα και… χώρο για να τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος δικά της τραγούδια, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία αφού έπαθε… σεντόνι -όπως λένε οι καλλιτέχνες- και δεν θυμόταν καθόλου τους στίχους του τραγουδιού «Κιβωτός». Και ύστερα από μία μικρή αμηχανία ερμήνευσε -αυτή τη φορά με επιτυχία- το τραγούδι της «Πες το με ένα φιλί».

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν Καίτη και Αντώνης τραγούδησαν το ντουέτο «Η πατρίδα μου» που στο παρελθόν είχαν τραγουδήσει Γαρμπή-Βαρδής. «Είναι το μοναδικό τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο Αντώνης Βαρδής και δεν ήταν δικό του αλλά του Φοίβου» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή αφιερώνοντας το τραγούδι στη μνήμη του αξέχαστου τραγουδοποιού.

Η μεγάλη έκπληξη της Καίτης

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς η Καίτη ανακοίνωσε στο κοινό που είχε σπεύσει να παρακολουθήσει τη συναυλία πως είχε μία μεγάλη έκπληξη.

Και πράγματι ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς σε ένα τεράστιο video wall εμφανίστηκε μία άλλη καλή της φίλη από τα παλιά η οποία δεν μπορούσε να είναι παρούσα στη συναυλία.

Ήταν η Άννα Βίσση η οποία φορώντας ένα καπέλο, γυαλιά και ούσα πάνω σε σκάφος στα ανοιχτά της θάλασσας μίλησε για τη δική της Καίτη Γαρμπή. Θα θυμάστε βέβαια το ντουέτο τους «Καλύτερα οι δυο μας» που είχε κάνει τεράστια επιτυχία στα 90s, όπως και η συνεργασία τους εκείνη τη σεζόν.

Η Άννα Βίσση με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει «πείραζε» μέσα από το βίντεό της την Καίτη Γαρμπή, «κατηγορώντας» την για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να έχουν πιο συχνή επαφή ως φίλες. Φυσικά και εκείνη με τη σειρά της μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την Καίτη η οποία έδειχνε πολύ συγκινημένη αλλά και ευτυχισμένη για το κύμα αγάπης που δεχόταν τόσο από τον απλό κόσμο όσο και από τους συναδέλφους της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ