Φθιώτιδα: Ξεκίνησε η κατεδάφιση της γέφυρας της Αταλάντης – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη λόγω ανακατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης.

Ξεκίνησαν oι εργασίες κατεδάφισης της παλαιάς γέφυρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στον ανισόπεδο κόμβο της Αταλάντης, που ανακατασκευάζεται ξεκίνησαν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αταλάντης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αταλάντης, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής του.

Ειδικότερα, από σήμερα το απόγευμα έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 10:00, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αταλάντης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με αφετηρία την Ατάλαντη που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ