Ric Ocasek: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή (pics)


Ο Ric Ocasek, φρόντμαν του συγκροτήματος «The Cars», πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη

Το αστυνομικό τμήμα της αμερικανικής μητρόπολης έλαβε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα) «για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του» και έσπευσε στο σημείο.

Ο θάνατος του τραγουδιστή διαπιστώθηκε στο σημείο.

Η αιτία θανάτου του Ric Ocasek, αρχηγού του θρυλικού αμερικανικού συγκροτήματος «The Cars», ανακοινώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Δείτε φωτογραφίες του τραγουδιστή στην παρακάτω Gallery:

Από το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης ανακοινώθηκε ότι η αιτία του θανάτου του τραγουδιστή ήταν υπερτασική και αρτηριοσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσος. Το πνευμονικό εμφύσημα ήταν ένας επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας.

Το συγκρότημα έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αρχές 1980, με μεγάλες επιτυχίες όπως το «My Best Friend»s Girl» και «Drive».

Ο Ocasek, ήταν παντρεμένος επί χρόνια με το σούπερμοντελ Πολίνα Ποριζκόβα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Drive» το 1984 και χώρισαν πέρσι, όπως αναφέρει το CNN.

Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός για τα μαύρα, ατημέλητα μαλλιά του και τα μαύρα γυαλιά που φορούσε σε πολλά από τα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος.

Ο Ocasek, και οι «Cars» συμπεριλήφθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Με πληροφορίες από: foxnews.com

Πηγή: Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ