ΠΑΜΕ: Δυναμική πορεία στο κέντρο ενάντια στον αναπτυξιακό νομοσχέδιο. pics

Με παλμό και… σαφή μηνύματα στην κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η μεγάλη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της πρωτεύουσας με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο… στο στόχαστρο.

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, 17.09.2019, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας οπότε και δόθηκαν στην κυκλοφορία κεντρικές λεωφόροι που είχαν κλείσει για τους οδηγούς.

Με σύνθημα «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας, οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας. Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα», μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και ολοκλήρωσαν την πορεία τους στη Βουλή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια με τη συμμετοχή σωματείων και ομοσπονδιών από από διαφορετικούς κλάδους και χώρους δουλειάς.

Ακολούθησε πορεία που πέρασε από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου και κατέληξε στη Βουλή.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η ΟΓΕ, το ΜΑΣ και η ΟΒΣΑ ενώ το δικό της «παρών» έδωσε και η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ. Επίσης, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ.Δείτε τις εικόνες από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ΠΑΜΕΠΑΜΕ ΠΑΜΕΠΑΜΕ ΠΑΜΕΠΑΜΕ ΠΑΜΕΠΑΜΕ

Έξω από το υπουργείο Εργασίας εργαζόμενοι από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ παρουσίασαν ένα σατυρικό δρώμενο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο σημερινός υπουργός, Γ. Βρούτσης, και η προκάτοχός του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΕΒ που τους έδινε οδηγίες και έκανε παρατηρήσεις, ο πάντα πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τις απαραίτητες … μαϊμούδες.

Μόνο εμπόδιο στις φιλότιμες προσπάθειες υπουργών και εργατοπατέρων να υπηρετήσουν τη μεγαλοεργοδοσία, οι εργαζόμενοι που εμφανίστηκαν και σκόρπισαν το …πηγαδάκι τους.

Φωτογραφίες: Intime.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here