Υπόθεση – σοκ στην Κύπρο: Εισέβαλε στο σπίτι με σκεπάρνι και άρπαξε τα παιδιά του


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος πατέρας που εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Πάφο και άρπαξε τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με το cyprustmes.com, ο 39χρονος Σύρος πατέρας δυο παιδιών, ενός 9χρονου αγοριού και ενός μικρότερου κοριτσιού, είχε μεταβεί το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά με την 41χρονη Ελληνοκύπρια μητέρα τους σε κοινότητα της Πάφου.

Με τη χρήση σκεπαρνιού ο 39χρονος κατάφερε να σπάσει την τζαμαρία του καθιστικού του σπιτιού και να αρπάξει τα παιδιά. Στην συνέχεια έβαλε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι χωρισμένο και την κηδεμονία των παιδιών είχε η 41χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι προφασιζόμενο ότι ήθελε να αγοράσει κάτι από περίπτερο και αφού προφανώς κατάλαβε τις προθέσεις του πατέρα της, τον έπεισε να σταματήσει για να αγοράσει κάτι και κατάφερε να ξεφύγει. Με την βοήθεια συγγενών της επέστρεψε στην μητέρα της.

Η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί και διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 39χρονου πατέρα εκκρεμούσε δικαστική υπόθεση και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα έπρεπε να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό της Πάφου. Κάτι το οποίο έκανε και σήμερα έχοντας μαζί του και τον 9χρονο. Έτσι έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία και συνελήφθη, ενώ ο 9χρονος, που είναι καλά στην υγεία του, επέστρεψε στη μητέρα του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ