Toyota Supra 600 PS λυσσάει στο δυναμόμετρο! (+video)


Από τότε που η νέα Toyota Supra εμφανίστηκε μετά από τόσα χρόνια, άπαντες οι φαν του μοντέλου το έχουν υπό στενή παρακολούθηση για να δουν τι μετατροπές θα υποστεί από μεγάλους βελτιωτικούς οίκους.

Όπως αυτή η λευκή Supra που λυσσάει πάνω στο δυναμόμετρο με τους 600 ίππους που αποδίδει, να μην κρατιούνται.

Για την ακρίβεια, στον τροχό η Supra έχει 530 ίππους, κάτι που σημαίνει ότι αν υπολογίσουμε τις απώλειες, στο στρόφαλο αποδίδει 620 ίππους! Βέβαια για την ιστορία ο κινητήρας Β58 που φοράει και η Supra έχει φτάσει από βελτιωτές της BMW να αποδίδει 800 ίππους. Όμως η συγκεκριμένη ιπποδύναμη της λευκής Supra αποτελεί ρεκόρ μιας και το ιαπωνικό σπορ μοντέλο κυκλοφορεί πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Βέβαια διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από το βίντεο της δυναμομέτρησης θα δείτε κι αρκετούς haters που λένε τα δικά τους, κάτι που μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία τις κόντρες (είτε διαδικτυακά, είτε πραγματικά) των υποστηρικτών της Toyota με αυτών της BMW!

Οι βελτιωτές της λευκής Toyota Supra, αρχικά άλλαξαν τον προγραμματισμό του εγκεφάλου, ώστε να μπορεί να χειρίζεται τα νέα δεδομένα, αλλαγμένο είναι επίσης το σύστημα εξαγωγής της Supra και τέλος τοποθέτησαν ένα kit αναβάθμισης της τουρμπίνας από την Pure Turbo, εκτοξεύοντας έτσι την ιπποδύναμη στους 530 ίππους στον τροχό!

Δείτε την πως κάνει πάνω στο δυναμόμετρο!

View this post on Instagram

@DMEtuningTexas X @GoLabWorx X @Eagsatx @gatedsix Full bolt on Supra with @Pureturbos making WORLD RECORD power 527WHP / 462WTQ… Stay Tuned!    She’s got a lot more in her!  . . . . #dmetuningtexas #dmetuning #toyotasupra #toyota #supra #mkvsupra #racing #supramk5 #supramk4 #supra_nation #supraculture #carswithoutlimits #cargasm #carsofinstagram #carporn #dyno #dynotune #dynojet #ecutuning #cartuning #topgear #tx2k #houstontx #dallastx #1320video #racingfx #worldstar #worldrecord #motortrend #carthrottle

A post shared by DME Tuning (@dmetuning) on

loadposition srp


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ