Ολυμπιακός – Τότεναμ: Να… γονατίσει μια ακόμα φιναλίστ του Champions League


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (18/9, 19:55) την περσινή φιναλίστ του Champions League στην πρεμιέρα του στους ομίλους της διοργάνωσης και θέλει να μπει με το… δεξί στη διοργάνωση, παίρνοντας το “τρίποντο” μέσα στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ξεκινάει το ερυθρόλευκο… ταξίδι στα “αστέρια”! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Καραϊσκάκης”  την Τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League.

 

 

Η αναμέτρηση με τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης θα γίνει σε ένα κατάμεστο “Καραϊσκάκης”, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη νίκη κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Champions League.

Από το 1983 ως το 2014, οι Πειραιώτες μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε ομάδες που την περασμένη χρονιά έφτασαν στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. “Θύματα” τους είναι επίσης οι Μπενφίκα, Μονακό και Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτά τα δέκα χρόνια κόντρα σε αγγλικές ομάδες στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που τον έχει “λυγίσει” περνώντας με 3-0 τη σεζόν 2015-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρούμπεν Σεμέδο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν ξεκινήσει, βασικό θα δούμε δίπλα στον Μεριά τον Παπέ Αμπού Σισσέ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Μαρτίνς: Σα, Ελαμντελαουί, Μερία, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο.

Όσον αφορά την Τότεναμ, αναμένεται να αγωνιστεί με τους: Ούγκο Γιορίς, Σερτζ Αουριέρ, Τόμπι Αλντεβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν, Μπεν Ντέιβις, Χάρι Γουίνκς, Όλιβερ Σκιπ, Τανγκί Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Η UEFA όρισε τον Τζιανλούκα Ρόκι, ένας από τους εμπειρότερους διαιτητές του πλανήτη, να διευθύνει την αναμέτρηση του “Καραϊσκάκης”. Ο 46χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ