Ληστεία με Shelby Mustang στην Πέτρου Ράλλη!

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι εργαζόμενοι καταστήματος γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο «παρκαρισμένο» στην τζαμαρία. Όχι όποιο κι όποιο αυτοκίνητο, βέβαια, αλλά μια Shelby Mustang του 1967!

Το ιστορικό και σπάνιο muscle car εκλάπη -πιθανότατα από τις γύρω περιοχές- και χρησιμοποιήθηκε ως πολιορκητικός κριός, προκειμένου μια ομάδα κλεφτών (οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν 5 στον αριθμό) να εισβάλλει στο κατάστημα, που βρίσκεται στη συμβολή Πέτρου Ράλλη και Λεωφόρου Κηφισού. Το κινηματογραφικό σχέδιο πέτυχε, με την Mustang να ισοπεδώνει το ρολό με την τζαμαρία και τους θρασύτατους δράστες να αφαιρούν από το κατάστημα κινητά, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα είδη, τα οποία φόρτωσαν σε άλλο αυτοκίνητο και διέφυγαν. To όλο σκηνικό διήρκεσε ελάχιστα λεπτά και έλαβε χώρα κοντά στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγήτο για τον εντοπισμό τους, όμως η σκέψη μας είναι με τον άτυχο ιδιοκτήτη της εξαιρετικά δυσεύρετης Mustang, που όχι μόνο βίωσε το δράμα της κλοπής αλλά θα πρέπει να πληρώσει και την αποκατάσταση των ζημιών στο αυτοκίνητο.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ