Μέγκι Ντρίο vs Άννα Αμαντίδου: Ο πόλεμος συνεχίζεται: «Για εμένα είναι διπρόσωπη» (video)


H Μέγκι Ντρίο και η Άννα Αμανατίδου δε λένε να βάλουν τελεία στην κόντρα τους, η οποία καλά κρατεί.

Η Άννα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην γνωστή «Τριάδα της Φωτιάς» ξεκαθαρίζοντας ότι με την μοναδική που έχει λύσει τις διαφορές της είναι η Μικαέλα.

«Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα για να κρίνουν την προσωπικότητα μου», τόνισε η Άννα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την πρώην παίκτρια του GNTM για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία βρίσκεται και στο πάνελ της εκπομπής. Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να βγουν για καφέ η Άννα Αμανατίδου είπε:

«Ε καλά εντάξει! Ακούω ότι λέει πράγματα, όποτε δε θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ να λύσω πράγματα αλλά όχι να απαντήσω στην αρνητική κριτική» είπε όλο νόημα η ίδια.

Μετά την προβολή της συνέντευξής της τον λόγο πήρε η Μέγκι Ντρίο και ξεσπάθωσε.

«Πετάει καρφιά γιατί πάντα πετούσε. Στο παιχνίδι έφτασε τέταρτη πάνω στο όνομά μου. Στο youtube channel της ανεβάζει παλιά βίντεο από το παιχνίδι και με σχολιάζει ακόμα. Επιθετική είναι πίσω από την κάμερα. Μπροστά στην κάμερα είναι νεράιδα. Για εμένα είναι διπρόσωπη» .

Τέλος, η Μέγκι έδωσε μια συμβουλή στην Άννα για το… καλό της.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ