Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τρολάρει την Τότεναμ. “Δεν παίζετε με εμάς”


Ένα λάθος της Τότεναμ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με αφορμή το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, έφερε την αντίδραση της… ερυθρόλευκης ΚΑΕ

Όπως συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι της, η Τότεναμ δημοσίευσε μια “προαναγγελία” του αγώνα που θα δώσει (σ.σ. στην προκειμένη περίπτωση, με τον Ολυμπιακό στο Champions League) με λεπτομέρειες… όπως το όνομα του αντιπάλου, την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και το γήπεδο.

Στην επισήμανση του αντιπάλου, όμως, αντί για το λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εμφανίστηκε ο λογαριασμός της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις, τέτοια λάθη δεν “συγχωρούνται” στα social media. Το τρολάρισμα από τους φίλους του Ολυμπιακού ξεκίνησε άμεσα, την ώρα που ή ίδια η ερυθρόλευκη ΚΑΕ θέλησε να μπει στο… παιχνίδι.

“Στην πραγματικότητα ο αντίπαλός σας είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί είμαστε όλοι Ολυμπιακός. Τα μέλη του μπασκετικού τμήματος θα βρίσκονται απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκης για να υποστηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Πάμε Ολυμπιακέ”, ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μεσώ του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ