Γιώργος Λιανός: Η πικρία του για τα σχόλια του Λιάγκα και η επιβεβαίωση για το Voice! (Video)


O Γιώργος Λιανός απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσίαση του «The Voice» και έδειξε την πικρία του για όσα είπε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

«Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λες. Δεν έχω θέμα να με σχολιάσουν, δεν έχω θέμα να σχολιάσουν τον τρόπο που κάνω την δουλεία μου. Ξέρω ότι είμαι στην τηλεόραση και εκτίθεμαι.» είπε αρχικά.

Και τόνισε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Το θέμα είναι άλλο να γίνεται μία κριτική σε φάση προσωπικής γνώμης. “Εμένα η Έλενα Πολυκάρπου δεν μου αρέσει σαν δημοσιογράφος αλλά ότι η Έλενα Πολυκάρπου δεν είναι καλή δημοσιογράφος” αν πω αυτή την ατάκα είναι γενικευμένη διαπίστωση. Είναι σαν να λες στον κόσμο “Αυτή δεν είναι καλή μην την ακούτε”. Στεναχωρήθηκα γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά , οπότε το θεωρώ όχι δίκαιο να κάνεις γενικευμένη κριτική.»!

Και δεν έμεινε μόνο στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά αναφέρθηκε και στο Voice και είπε πως τελικά δε θα είναι επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι έκλεισε η Τάμτα στο τιμόνι της παρουσίασης!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ