Ψαράδες έπιασαν γατόψαρο για… Γκίνες.

Το τεράστιο γατόψαρο έπιασαν δύο άνδρες στη λίμνη Σνιγιέζνιτσα.

Μπορούν να περηφανεύονται και όχι άδικα, στις συναντήσεις με «συναδέλφους» τους, αφού όχι μόνο το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά τους, αλλά απέδειξαν πως είναι ικανοί να «παλέψουν» με …θηρία της φύσης:

Ο λόγος για τρεις νέους από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, που πήγαν για ψάρεμα στη λίμνη Σνιγιέζνιτσα, δίχως όμως να ξέρουν ότι στον βυθό της λίμνης έκοβε βόλτες ένα γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και έξι εκατοστών και βάρους 63 κιλών.

Το γατόψαρο έφερε στην επιφάνεια ο Τζέναν Σαραϊλιτς από το Λούκαβατς, μαζί με δύο φίλους του, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι αυτό που βλέπουν είναι αληθινό. Αν και όπως δήλωσε ο κ. Σαραϊλιτς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η προσπάθεια ήταν πολύ έντονη και απαιτητική, διότι το ψάρι αντιστεκόταν, τελικά, κατάφερε, μαζί με τους φίλους του, να το βγάλουν στην επιφάνεια.

Αρχικά, ο Τζέναν προσπαθούσε – για μισή ώρα – μόνος του να οδηγήσει το ψάρι στην επιφάνεια της λίμνης και, αφού είδε πως αυτό δεν ήταν εφικτό, κάλεσε δύο φίλους του να τον βοηθήσουν.

Η περιέργειά του για το τι μπορεί να είναι κάτω από το νερό, που να έχει τόση δύναμη ώστε να αντιστέκεται για μισή ώρα και να μην παραδίδεται ήταν ιδιαίτερα έντονη, δήλωσε ο νεαρός ψαράς.

Οι φίλοι του, ο Σεμίρ Μουμίνοβιτς και ο Ιμπραήμ Σαραϊλιτς, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, γεγονός που είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα: Το μήκους δύο μέτρων ψάρι βγήκε στην επιφάνεια και οι τρεις φίλοι αποφάσισαν – όπως γράφει η εφημερίδα «Azaz» -να το αφήσουν πάλι ελεύθερο, να κολυμπά στα νερά της λίμνης, διότι ήταν μαχητής και πάλεψε για την ελευθερία του.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here