Ολυμπιακός – Τότεναμ: Όρθιος στην “αστεράτη” επιστροφή


Ο Ολυμπιακός έδειξε τα… δόντια του κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Champions League. Τότεναμ. Η ψυχωμένη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους πανίσχυρους Άγγλους και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω σκορ με 0-2 στο 30″.

Τον πρώτο του βαθμό στο Champions League πήρε ο ψυχωμένος Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, Τότεναμ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 (26′ πεν, Κέιν, 30′ Μόουρα), δεν τα παράτησαν. Επαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και μείωσαν αρχικά στο 44′ με τον Ποντένσε και ο Βαλμπουενά με πέναλτι στο 54′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι στο 19′ με τον Γκερέρο, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήλεγχαν το ρυθμό, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα από τους πανίσχυρους Άγγλους.Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Ποντένσε, Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Εντομπελέ (62’ Σισοκό), Γουίνκς, Έρικσεν, Άλι (73’ Σον), Μόουρα (76’ Λαμέλα), Κέιν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ