Κρήτη: Μία…ευκαιρία ζήτησε ο «βαρόνος» της κόκας – «Διαλυμένη» δήλωσε η σύζυγός του

Στις 30 Σεπτεμβρίου η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου

Στο εδώλιο του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης κάθισαν εκ νέου σήμερα ο επονομαζόμενος «Εσκομπάρ» της Κρήτης, η σύζυγός του και συνεργάτες τους που κατηγορούνται για μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής κοκαΐνης στην Κρήτη.

Το δικαστήριο διέκοψε και αναμένεται η απόφαση να εκδοθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Ο 45χρονος Κρητικός κατά τη διάρκεια της απολογίας του ζήτησε αφενός συγνώμη που κατέστρεψε την οικογένεια του, αφετέρου μια ευκαιρία, ισχυριζόμενο ότι απειλούνταν από έναν Αλβανό. Υποστήριξε επιπλέον ότι η σύζυγος του δεν ήξερε τίποτα. Από την πλευρά της η γυναίκα του είπε απευθυνόμενη στην έδρα ότι “έχει διαλυθεί μέσα στην φυλακή”, ότι έχει πάθει κατάθλιψη και ότι της έχουν πέσει μέχρι και τα μαλλιά της. Σημείωσε δε ότι τον 45χρονο άνδρα της έχουν χωρίσει και ότι μέσα στην φυλακή έμαθε για τις απειλές του Αλβανού.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο 45χρονος σήμερα Κρητικός είχε καταδικαστεί σε ισόβια, στη σύζυγό του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 18 ετών ενώ για τους άλλους δύο κατηγορούμενους αποφασίστηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και η έφεση τους να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στην υπόθεση, που είχε προκαλέσει σάλο, είχε εμπλακεί τόσο ο ανήλικος γιος του ζευγαριού, όσο και ο ηλικιωμένος πατέρας του 45χρονου.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ