Πέγκυ Τρικαλιώτη – Θανάσης Δόσης: Έτσι βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού (Photos)

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Η πρόσφατη εμφάνιση της Πέγκυς Τρικαλιώτη με τον σύντροφο της Θανάση Δόση, στο Ηρώδειο αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο, δίνοντας έτσι απάντηση στις φήμες που τον τελευταίο καιρό τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός και το διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Χαμηλών τόνων χαρακτήρες και οι δύο αποφεύγουν να προβάλλουν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, γι» αυτό άλλωστε οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Μαζί κι ευτυχισμένοι

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Νεφέλες», όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Πέγκυ και ο Θανάσης είναι μαζί εννιά χρόνια και έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον ερχομό της κόρης τους Φραντζέσκας-Νικολέττας.

Η πολυτάλαντη Πέγκυ μετά τηγ καλοκαιρινή περιοδεία της με την τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Τσακίρη, στην οποία πρωταγωνιστούσε, ανυπομονεί να περάσει χρόνο με την κόρη της.

«Φέτος ήταν ένα καλοκαίρι δύσκολο, γιατί λόγω της περιοδείας μου έλειψε πολύ η κόρη μου. Ηρθε βέβαια με τον πατέρα της στην Επίδαυρο και με είδε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να με ακολουθήσουν σε όλους τους σταθμούς μας. Ο Θανάσης είναι 100% υποστηρικτικός σε ό,τι κάνω και πέρασε το καλοκαίρι με τη Φραντζέσκα κάνοντας τις διακοπές τους», δηλώνει η Π. Τρικαλιώτη στη Real News και συνεχίζει:

«Τώρα ανυπομονώ να περάσω χρόνο μαζί τους. Και βέβαια θα δουλεύω τον φετινό χειμώνα αφού στις 2 Οκτωβρίου κάνουμε πρεμιέρα με την παράσταση «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη μαζί με τους εξαιρετικούς Ηρώ Μουκίου, Γιάννη Καλατζόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα, Νίκο Πουρσανίδη, Κώστα Κάππα, Μπέτυ Αποστόλου, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Ηλέκτρα Σαρρή, με την πρωτότυπη μουσική της παράστασης να υπογράφει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το έργο ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Θησείον». Ομως θα είμαι εδώ στο σπίτι δίπλα στο κοριτσάκι μου, που φέτος θα πηγαίνει στη Β» Δημοτικού», καταλήγει η στοργική Πέγκυ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ