Elif: Η Μελέκ βλέπει μια σκηνή στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και τρομάζει- Τι συνέβη;

Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, στη σειρά «Elif»!

Η Ασουμάν παραπονιέται στον Ερκούτ για τη φτώχεια τους. Ο Ερκούτ της ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ τσακώνονται. Ο Μουράτ κατηγορεί τον πατέρα του για τον ερασιτεχνικό τρόπο που κάνει τις δουλειές του.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις για την οικογένεια Εμίρογλου

Η Τουλάι είναι αυτή, που για άλλη μια φορά προσπαθεί να δώσει λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα. Προτείνει να πουλήσει τα βραχιόλια της αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται. Η Τουλάι όμως δίνει τα βραχιόλια της στον Μουράτ για να τα πουλήσει.

ELIF-15.jpgΤι κρύβει ο Γιουσούφ;

Με τα χρήματα ο Μουράτ αγοράζει τελικά ένα αυτοκίνητο για να μπορέσει να πουλήσει το εμπόρευμά τους. Ο Σελίμ δεν μπορεί να πληρώνει τον μισθό του Ουμίτ και εκείνος του προτείνει να του δίνει λιγότερα χρήματα για να τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ καταστρώνει νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου.

Η Αϊσέλ αργεί να πάει στη δουλειά της και έχει να κάνει μια μεγάλη παράδοση την επόμενη μέρα. Η Μπαχριγιέ την απειλεί πως αν δεν τελειώσει τη δουλειά της θα την απολύσει. Η Μελέκ μένει μαζί της το βράδυ για να τη βοηθήσει να τελειώσει όλη την παραγγελία.

Η Μελέκ βλέπει μια σκηνή στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και τρομάζει.

Την επόμενη μέρα η Μελέκ βλέπει μια σκηνή στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και τρομάζει. Ο Σερντάρ θέλει να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό της εταιρίας αλλά ο λογιστής του λέει πως αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει καθώς χρειάζεται και η έγκριση της Αρζού.

Ο Σερντάρ του λέει πως η Αρζού είναι στην ψυχιατρική κλινική έτσι προς το παρόν δεν έχει νομικά δικαιώματα. Στην κλινική, ο γιατρός είναι ευχαριστημένος με την πορεία της Αρζού και αποφασίζει να της δώσει εξιτήριο…

Οι περιπέτειες των ηρώων της σειράς Elif δεν έχουν τελειωμό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ