Ελένη Ουζουνίδου: Ο μυστικός γάμος της, ο φόβος, η εξάντληση και τα κιλά που πήρε (Photos)


Η Ελένη Ουζουνίδου καταφέρνει να ξεχωρίσει σε κάθε τηλεοπτική ή θεατρική δουλειά με όποιο ρόλο κληθεί να «υπηρετήσει», κάνοντας τον θεατή να γελάσει και ταυτόχρονα, να συγκινηθεί.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» ενώ αργότερα την είδαμε να κρατά ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Πέτα τη φριτέζα», αυτόν της «Ζαμπέλας».

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Ουζουνίδου είναι υπερταλαντούχα, είναι γοητευτική, είναι πολυπράγμων… αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε μυστικό γάμο!

Μίλησε πρώτη φορά για τον μυστικό της γάμο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της το αποκάλυψε η ίδια ενώ μεταξύ άλλων, μίλησε για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά την επισημοποίηση της σχέσης της αλλά και για τα κιλά που πήρε.

«Με τον σύζυγο μου, όπως ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ζούμε και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Απλά πέρυσι έπαθα ένα γερό σοκ, γιατί δεν είχα ρεπό, δούλευα 16-18 ώρες την ημέρα, είχα μία ώρα για εμένα, για τον σύζυγο μου, κοιμόμουν 4-5 ώρες. Κουράστηκα πάρα πολύ. Εξαντλήθηκα.

Πιστεύω έπαθα υπερκόπωση αλλά δεν την κατάλαβα πολύ καλά. Χτύπησε ένα καμπανάκι. Ξέρεις, όμως, τι φοβήθηκα περισσότερο;

Μη σταματήσω να είμαι δημιουργική. Έπειτα από ένα σημείο, πρέπει όντως να μην ήμουν δημιουργική. Μυαλό είναι αυτό… Πέρα από τα παραπάνω, πήρα κιλά, και δεν μου άρεσε καθόλου. Έτρωγα μία φορά την ημέρα και ό,τι έβρισκα μπροστά μου», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ