Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019… συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις!


Στην περίπτωση που την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου βρέθηκες στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, τότε σίγουρα βίωσες μία ξεχωριστή και άκρως «ανεβαστική» εμπειρία. Διότι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 που μας παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion, πάνω από 80.000 νέοι χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς της μουσικής των αγαπημένων τους ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.

Αν επισκεφτείς το Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που τόσο καιρό μας χάριζε -και συνεχίζει να μας χαρίζει- #kathemera μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες, θα δεις πλούσιο υλικό από τα όσα ζήσαμε εκείνη την Παρασκευή στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας -που φέτος πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά!

Εμείς θα αναφέρουμε απλώς ότι κατά τη διάρκεια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας καθήλωσε με την ερμηνεία του, οι ΜΕΛΙSSES έστειλαν τη θετική μας διάθεση στα ύψη με τα μεγαλύτερά τους hits, ερμηνεύοντας μάλιστα και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο και οι fans της Amita Motion δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα -η οποία έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita»!

Τι άλλο βιώσαμε εκείνη στο ΟΑΚΑ; Σίγουρα αξίζει να σου αποκαλύψουμε πως ο FY μας ξεσήκωσε με τον ανεβαστικό του ρυθμό, ο Light πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε σε ένα μοναδικό performance, ο Snik μας χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το ξεχωριστό του στυλ, ενώ οι Special Guests της Amita Motion, Marcus & Martinus, μας πλημμύρισαν με θετική ενέργεια!

Βέβαια, αυτοί δεν ήταν οι μοναδικοί stars που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019. Εκείνο το απόγευμα είδαμε live τον Βαγγέλη Κακουριώτη ο οποίος τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του, την Έλενα Τσαγκρινού, τον ΥΠΟ με τις rap επιτυχίες του, τους Αlcatrash που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά, τον Ελληνοβρετανό τραγουδοποιό D3LTA ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για μία μοναδική εμφάνιση, τον Jimko ο οποίος έδωσε το δικό του δυναμικό παλμό στο event, τη Josephine η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, τον Mad clip που μας ενθουσίασε με τις ρίμες του, τον Mike, τη Natasha Kay που μας ξεσήκωσε με το εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό της show, τον Oge, τους The Players οι οποίοι χάρισαν ξανά ιδιαίτερες στιγμές στους fans της Amita Motion, την ανερχόμενη Vemilly με τις διασκευές της και τον Dj Pitsi με το απίστευτο upbeat warm up set που «ζέστανε» το κοινό.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης και πιο θετικής μουσικής γιορτής, η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά σε live performance το ολοκαίνουριο hit «Άλλο Level», το οποίο δημιούργησε μαζί με το κοινό και τον Lil Barty, μέσα από το μουσικό project «Join The Beat» της πλατφόρμας Playmotion. Και για να καταλάβεις πόσο λάτρεψε το κοινό αυτό το κομμάτι, αρκεί να αναφέρουμε πως βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, έχοντας ξεπεράσει τις 700.000 προβολές μέσα σε λίγες μέρες! Δες απλώς το παρακάτω βίντεο!

Οι εκπλήξεις που συνεχίζονται και η συλλεκτική συσκευασία Amita Motion με την Ελένη Φουρέιρα

Τα σημαντικά νέα είναι, βέβαια, πως μπορεί η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 να ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησε να μας μοιράζει δώρα και θετική ενέργεια.

Δύο είναι τα hot news που σου έχουμε. Το πρώτο αφορά στη νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του event και φιλοξενεί επάνω της την Ελένη Φουρέιρα. Διότι σε λίγες μέρες, θα είναι διαθέσιμη και σε αυτή, θα βρεις ένα ειδικά σχεδιασμένο QR code το οποίο θα μπορείς να σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου και να ακούσεις αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα!

Και αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη που αξίζει να περιμένεις. Διότι όπως έγινε γνωστό, ξεκινά σύντομα και νέος διαγωνισμός «Under The Cap»! Καλό είναι, λοιπόν, να μείνεις συντονισμένη και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να βρεις τους τυχερούς κωδικούς κάτω από τα καπάκια της Amita Motion που χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

Με λίγα λόγια, μην αφήνεις τη θετική σου ενέργεια να πέφτει. Μπες στο Playmotion, ενημερώσου για τις πιο θετικές εξελίξεις και συνέχισε να κερδίζεις. Διότι, όπως φαίνεται, η φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν θα τελειώσει σύντομα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ