Μεσαίωνας. Γυναίκα καταρρέει από τον πόνο μετά από δημόσιο μαστίγωμα


Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα το 2019, σοκάρει. Οι εικόνες από το δημόσιο μαστίγωμα μιας γυναίκας και τριών ανδρών στην Ινδονησία κάνουν τον γύρο του κόσμου και ανατριχιάζουν. Τόσο για το γεγονός ως γεγονός, όσο και για την αιτία! Και οι 4 καταδικάστηκαν σε δημόσιο μαστίγωμα γιατί είχαν σχέσεις εκτός γάμου.

Όλα έγιναν στην επαρχία Άτσεχ της Ινδονησίας. Το δημόσιο μαστίγωμα ξεκίνησε και η γυναίκα λίγη ώρα μετά κατέρρευσε από τον πόνο και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο. Η επαρχία αυτή είναι η μόνη που εφαρμόζεται πιστά ο νόμος της Σαρίας που προβλέπει σωματικές τιμωρίες για «εγκλήματα» όπως οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η ομοφυλοφιλία και το κάπνισμα!  Νομοθέτες στην χώρα αυτή που είναι στην πλειοψηφία της μουσουλμανική, εξετάζουν το ενδεχόμενο η Σαρία να εφαρμόζεται σε όλη την χώρα!

Θα προβλέπεται ποινή φυλάκισης ενός έτους για μοιχεία, εξάμηνη φυλάκιση ή πρόστιμο για ζευγάρια που συζούν ενώ όποιος τολμήσει να προτείνει αντισυλληπτικά μέσα σε άτομα κάτω των 18 ετών θα πληρώνει επίσης πρόστιμο. Όλα αυτά με την μορφή νόμου θα ψηφιστούν στο τέλος του μήνα.

Όλα τα παραπάνω θα ισχύουν και για αλλοδαπούς που επισκέπτονται την χώρα των 260 εκατομμυρίων κατοίκων. Όταν ρωτήθηκαν οι αρχές αν αυτό ισχύει για τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα, απάντησαν: «Κανένα πρόβλημα αν δεν το κάνουν δημόσια».

Επίσης, θα προβλέπεται ποινή φυλάκισης 4 ετών σε όσες γυναίκες κάνουν έκτρωση, επίσης θα προβλέπονται ποινές φυλάκισης για όποιον προσβάλλει την κυβέρνηση. Σε γενικές γραμμές, μεσαίωνας.

πηγή φωτογραφιών: EPA

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ