Ικανοποιημένος από τη συνάντηση για το VAR ο Περέιρα. “Λιγότερα λάθη, περισσότερα δίκαια αποτελέσματα”

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που έγινε με όλους τους εμπλεκόμενους για το VAR. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ανέφερε πως η χρησιμοποίησή του μέχρι τώρα είναι θετική.

Ο Περέιρα ρωτήθηκε για το εάν καθυστέρησε το βαν να εισέλθει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, με τον ίδιο να μην απαντά και να αναφέρει ότι το σημαντικό είναι να μειωθούν τα λάθη.Οι δηλώσεις του

Για τη συνάντηση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. ‘Ηταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγαμτα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αυτό που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here