Θες να τον χωρίσεις από άλλη; Σου βρήκαμε τον τρόπο!


Σίγουρα σου έχει τύχει να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που είναι σε σχέση, παραδέξου το!

Πολλές το θεωρούν “αμαρτία”, κάνουν λάθος όμως, ο έρωτας ποτέ δεν ξέρει σε ποιο πρόσωπο θα σε βρει!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να σου δημιουργηθεί! Οι πεταλούδες στο στομάχι, η μοναδική σου σκέψη να είναι αυτός… όλα αυτά τα πράγματα που νιώθουμε είναι μαγικά.. ακόμα και όταν άλλος έχει σχέση.

Αν ο άνθρωπος αυτός που έχει σχέση σου δείξει ενδιαφέρον, κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του. Η έχουν προβλήματα τα οποία θα οδηγήσουν στον χωρισμό ή δεν την θέλει οπότε πάλι θα οδηγήσουν σε χωρισμό. Άρα τα πράγματα είναι μονόδρομος. Και εδώ μπαίνεις εσύ που μπορεί να τους δώσει ακόμη ένα πάτημα με αποτέλεσμα να πέσει στην αγκαλιά σου πιο εύκολα και αυτοί είναι οι τρόποι!

Φρόντισε να είσαι στα καλύτερά σου όταν τον συναντάς: Έχει μεγάλη σημασία το πώς θα δείχνεις όταν βρίσκεται κοντά σου ώστε να του τραβήξεις το ενδιαφέρον. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για κάποιον δεσμευμένο και εσύ ψάχνεις τρόπο για το πώς να κλέψεις τον άντρα της άλλης. Άρα χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία. Προσοχή άσε τις υπερβολές!

Κάνε παιχνίδι με τα μάτια:Ακόμα κι αν έχουν κοπέλα, οι άντρες τρελαίνονται για την προσοχή και το ενδιαφέρον μιας άλλης γυναίκας. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πώς να κλέψεις τον άντρα της άλλης, κάνε τον να σε προσέξει και να αναρωτιέται τι συμβαίνει, κάνε τον με λίγα λόγια να σε σκέφτεται. Προσοχή μην σε καταλάβουν!

Βγάλε προς τα έξω τη βοηθητική και προστατευτική πλευρά του: Στους άντρες αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι, βοηθητικοί και προστατευτικοί. Και όταν τους το δείχνεις τονώνεται το εγώ τους και κολακεύονται. Προσοχή μην φανείς όμως σαν ταπεινό χαμομηλάκι!

Προσπάθησε να κερδίσεις τους φίλους του:Κάθε άντρας θέλει να αισθάνεται ως το πρώτο αρσενικό στην παρέα των κολλητών του. Και είναι ανταγωνιστικός στα θέματα με τις γυναίκες ακόμα κι αν ο ίδιος είναι δεσμευμένος. Αν φροντίσεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή των φίλων του με το να είσαι ευχάριστη μαζί τους και να φλερτάρεις ελαφρώς οριακά, σίγουρα θα τραβήξεις και τη δική του προσοχή. Προσοχή μην κάνει υπερβολές και δείξει έναν .. άλλο χαρακτήρα!

Φλέρταρε χωρίς να ανοίξεις τα χαρτιά σου: Πιθανότατα αν έχεις ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, τώρα τον έχεις σχεδόν κερδίσει τόσο με τα εξωτερικά σου χαρίσματα όσο και με την προσωπικότητά σου. Μπορεί να εύχεται να ήσουν κοπέλα του αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ακόμα υπάρχει άλλη κοπέλα στη ζωή του. Προσοχή μην γίνεις… κρυόκωλη!

Ακολούθησε τους τρόπους και γρήγορα θα έρθουν τα ευχάριστα για εσένα … τα δυσάρεστα και εκείνη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ