Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του κουμπάρου της


Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα η 49χρονη γυναίκα που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό τον νονό του παιδιού της.

Το πρωί ο άνδρας που δέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/9/2019) επίθεση με μαχαίρι από την κουμπάρα του, έδωσε κατάθεση στον ανακριτή.

Ο ίδιος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ της επίθεσης. Επιμένει πως δέχτηκε τη μαχαιριά ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους. Αποδίδει το γεγονός σε ψυχολικό πρόβλημα της γυναίκας.

Επισημαίνει πως του επιτέθηκε ενώ έπινε καφέ με τον σύζυγό της, χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα. Η μαχαιριά στον αυχένα ήταν σοβαρή και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε 3ωρο χειρουργείο.

Ο 45χρονος, όπως είπε στο messinialive.gr, φοβήθηκε για τη ζωή του, ενώ ακόμα προσπαθεί να καταλάβει την αιτία που οδήγησε τη 49χρονη στο να του επιτεθεί με αυτό τον τρόπο, καθώς όπως μας λέει, ως νονός του παιδιού τους, είχαν καλές σχέσεις χωρίς προστριβές, και ο ίδιος έχει βοηθήσει την οικογένεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τον μετέφερε ο σύζυγος της 49χρονης- που ήταν παρών στην επίθεση-με το αυτοκίνητο όμως του θύματος, καθώς ο 45χρονος, με καρφωμένο το μαχαίρι ήταν αδύνατο να οδηγήσει.

Τέλος, όπως είπε, κανείς από την οικογένεια της 49χρονης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, ούτε έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως η 49χρονη έχει συλληφθεί και κρατείται, ενώ έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τον 45χρονο, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο άνδρες κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιούν καφέ.

Ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και χωρίς να πει κάτι του επιτίθεται με το μαχαίρι.

Ο άνδρας που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ επικράτησε πανικός.

Όπως λέει ο 45χρονος η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» είπε στον ΑΝΤ1.

«Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω».

Με πληροφορίες από messinialive.gr/ΑΝΤ1/Εφημερίδα Θάρρος

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ