Δεν πάει ο νους σας ποια σειρά ήταν να γίνει ριμέικ (photos&video)

Η Πέμυ Ζούνη γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της στην ΕΡΤ, «Γιάννης και Μαρία».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς ήταν να γίνει ριμέικ, ενώ ανέφερε και τον λόγο που τελικά δεν συνέβη.

Επίσης, η ίδια μίλησε για το θέατρο και γιατί την κέρδισε.

Θα γυρίσω τον χρόνο πολύ πίσω. 1982, «Γιάννης και Μαρία» στην ΕΡΤ. Τι θυμάστε από εκείνη την πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά;

«Η εμπειρία ήταν ό,τι θα ονειρευόταν να ζήσει ένας ηθοποιός. Ευτυχώς είχα τα μυαλά μου στη θέση τους και δεν καβάλησα το καλάμι. Μας έβλεπε όλη η Ελλάδα. Κυριολεκτικά, καθώς δεν υπήρχε η ιδιωτική τηλεόραση. Το ξεκίνημα αυτό είναι ό,τι ονειρεύεται ένας νέος ηθοποιός. Σε συνδυασμό βέβαια με το θέατρο, το οποίο λατρεύω».

Ποιο πολύ αγαπάτε την τηλεόραση ή το θέατρο;

«Το θέατρο φυσικά, αλλά δεν υποτιμώ και δεν απαξιώνω την τηλεόραση. Για να το διευκρινίσω λοιπόν, χωρίς την τηλεόραση μπορώ να ζήσω, χωρίς το θέατρο δεν μπορώ».

Είναι τάση τα ριμέικ. Θα μπορούσατε να δείτε αυτήν τη σειρά με άλλο πρωταγωνιστικό καστ;

«Έχω να σας πω ότι είχε υπάρξει προσπάθεια να γίνει αυτό 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς. Ο Γλυκοφρύδης ήθελε να το κάνει, εγώ το ήθελα πολύ, αλλά ο Ηλίας Γιαννίτσος, ο «Γιάννης», είχε πάρει έναν άλλο δρόμο, είχε άλλες υποχρεώσεις και δεν γινόταν να ενωθούμε και πάλι τηλεοπτικά».

Φιλοσοφική, μουσικές σπουδές, τελικά υποκριτική. Γιατί σας κέρδισε το θέατρο, κυρία Ζούνη;

«Προφανώς αυτό ήταν που λαχταρούσα από μικρή. Έκανα μια βόλτα σε άλλα αντικείμενα και κατέληξα σε αυτό που λαχταρούσα».

Από τις δουλειές σας στην τηλεόραση ξεχωρίζετε κάποια με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες;

«Όχι. Είναι όλες στην καρδιά μου. Και το «Γιάννης και Μαρία» και οι «Γυναίκες» με τη Θέμιδα Μπαζάκα και η «Πρόβα νυφικού» και το «Κλείσε τα μάτια», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ