Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω κάνει άπειρους συμβιβασμούς και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου»


Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλούς συμβιβασμούς στη ζωή της.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Τι σας ενοχλεί περισσότερο στον κόσμο που ζείτε;

Επειδή με πετυχαίνετε σε μια φάση «μολιερική», αυτά που με απωθούν είναι η υποκρισία, η αγνωμοσύνη και η ανέντιμη κολακεία. Τα έχω συναντήσει και τα τρία και έχω εκπαιδευτεί στο να τα αναγνωρίζω. Δεν με ενοχλούν όμως μόνο γιατί συμβαίνουν σ΄εμένα, αλλά επειδή έχουν γίνει τρόπος ζωής πολλών ανθρώπων.

Έχετε αναγκαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία σας;

Πολλούς… Άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματα μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό… Δεν ξέρω πού να πρωτοσταθώ, είναι τόσα πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αυτό έχει να κάνει και με την εμφάνιση σας; Η όμορφη εξωτερική εικόνα τελικά λειτουργεί ως πλεονέκτημα ή ως δέσμευση;

Για μένα η ομορφιά δεν ήταν ποτέ λάβαρο ή κλειδί που θα μου άνοιγε πόρτες, δεν την αντιμετώπισα έτσι, δεν θεωρούσα πως είναι ένα κεκτημένο, ούτε στάθηκα σ» αυτό. Δεν κινήθηκα με την αυτοπεποίθηση της «όμορφης» ούτε στα προσωπικά μου ούτε στα επαγγελματικά μου. Και να σας πω την αλήθεια, θα ήταν πιο ξεκούραστο για μένα αν είχα έστω και λίγη από την αυτοπεποίθηση της «όμορφης». Αυτό που λέτε έχει να κάνει με το πώς με βλέπουν οι άλλοι. Η δική μου πραγματικότητα δεν είναι αυτή.

Εσείς μπορεί να θεωρείτε πως είμαι όμορφη -και σας ευχαριστώ- ή πως όλα ήταν εύκολα στη διαδρομή, η πραγματικότητα μου όμως είναι πολύ διαφορετική.

Σας βοήθησε όμως ή σας έβλαψε περισσότερο – είτε στη ζωή, είτε στη δουλειά;

Το ρήμα «βλάπτω» δεν θέλω να το βάλω δίπλα στη λέξη «ομορφιά». Το καθετί έχει να κάνει με τον τρόπο που το διαχειριζόμαστε και το βιώνουμε εμείς οι ίδιοι.

Πώς αντιμετωπίζετε τον χρόνο που περνάει; Έχετε συμφιλιωθεί ή μονομαχείτε;

Με τον χρόνο δεν έχω καταφέρει να έχω μια καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει πώς περνά, τον θεωρώ δεδομένο και πάντα πιστεύω ότι έχω μπροστά μου… αρκετό. Από την άλλη, μου αρέσει που μεγαλώνω, κυρίως λόγω της ωριμότητας που έχω αποκτήσει. Επίσης, η σχέση που δημιουργώ με τον εαυτό μου γίνεται ολοένα καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν – κι αυτό είναι στα «συν», είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ