Άγριες μέλισσες: Αυτά είναι τα συγκλονιστικά πρώτα επεισόδια (photos&videos)


Σε λίγες ημέρες, κάνει πρεμιέρα η φιλόδοξη δραματική σειρά εποχής του ANT1, Άγριες μέλισσες και έχουμε εξασφαλίσει φωτογραφίες που αξίζει να δείτε. 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Η εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά «Άγριες μέλισσες», τοποθετείται μεταξύ 50″ και 60″, ενώ οι ρόλοι και οικογένειες που εμπλέκονται θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η ιστορία

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Τα πρώτα επεισόδια

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, βλέπουμε να ξετυλίγεται το δράμα της οικογένειας Σταμίρη. Τρεις αδελφές που μεγαλώνουν χωρίς τη μητέρα τους έρχονται αντιμέτωπες και με τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους.

Μένουν μόνες και απροστάτευτες σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον στον Θεσσαλικό κάμπο, να πρέπει να προστατέψουν τον εαυτό τους αλλά και την περιουσία τους από τον κραταιό άρχοντα της περιοχής, τον Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης).

Ο Δούκας επωφθαλμιά τα χωράφια των κοριτσιών και προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί πείθει την Ελένη να παντρευτεί τον Σέργιο (Αντρέας Κωνσταντίνου), τον πρωτότοκο γιο του. Εκείνη, πληγωμένη από την επιστροφή του Λάμπρου και ανήμπορη να τα βάλει με έναν τόσο ισχυρό άντρα, δέχεται αυτόν τον γάμο, δεν γνωρίζει, όμως, πως το παραμύθι που ζει θα καταλήξει σε εφιάλτη.

Η πρώτη νύχτα του γάμου της δεν μοιάζει καθόλου με ονειρεμένο σκηνικό. Κάθε άλλο. Ο Σέργιος δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και προσπαθεί να βιάσει τη μικρή αδελφή της γυναίκας του, τη Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη).

Τότε οι τρεις αδελφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Αναγκάζονται να σκοτώσουν τον νεαρό και κάνουν τα πάντα ώστε να καλύψουν τα ίχνη τους. Το πτώμα του Σέργιου, όμως, εντοπίζεται και η οικογένεια Σεβαστού είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους και να πληρώσει για το έγκλημα. Από την άλλη, οι τρεις αδελφές δίνουν όρκο σιωπής μεταξύ τους. θα καταφέρουν, όμως, να κρύψουν το μυστικό τους ή θα παρασυρθούν;

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ της σειράς:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ