Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα στο… μυαλό του Μαρινάκη.


Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με την Τότεναμ, με τις σκέψεις να ακολουθήσει η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ το παράδειγμα της ΚΑΕ -που αποχώρησε από το πρωτάθλημα- δεν αποκλείεται να συνδέονται με την πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στην κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έριξε τις… βόμβες του μετά το Ολυμπιακός – Τότεναμ (2-2), άφησε αιχμές για το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και άφησε ν εννοηθεί πως κάνει σκέψεις η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΚΑΕ, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.Ολυμπιακός: «Ρουκέτες» Μαρινάκη! «Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, μήπως να κάνουμε ό,τι και στο μπάσκετ»

Ο “κόκκινος πρωταθλητής” θέλησε να μπει στο… μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν ήταν “λόγια του αέρα”, αλλά ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνδέει τις δηλώσεις αυτές με τη φημολογία που αναπτύσσεται περί δημιουργίας μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας στην οποία θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης.

«Οι πληροφορίες λένε ότι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν σε αυτή τη λίγκα και ορισμένα σημαντικά κλαμπ της Ευρώπης ώστε να μην υπάρχει συμμετοχή μόνο από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και ότι μέσα στα κλαμπ που θεωρούνται εν δυνάμει υποψήφια για αυτή τη μεγάλη Σούπερ Λίγκα που θα επισκιάζει κάθε άλλη διοργάνωση είναι ο Ολυμπιακός», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως τονίζεται, ο Ολυμπιακός διαθέτει όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για να μπει στη συγκεκριμένη Λίγκα, δηλαδή το δικό της γήπεδο, τις δικές του εγκαταστάσεις, καλή οικονομική κατάσταση και μεγάλη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ