Υπόθεση Novartis: Τι κατέθεσε ο Λοβέρδος για τον Παπαγγελόπουλο

Διαβιβάζεται στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης η χθεσινή κατάθεση του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει αρχές της εβδομάδας και ο φάκελος που προσκόμισε με παλαιότερες μηνύσεις του κι άλλα έγγραφα.

Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης «σκόνταψαν» εκ νέου στο όνομα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και αποστέλλουν το φάκελο Λοβέρδου στη Βουλή προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ούτε να τη… δει ο Τσίπρας τη δικογραφία για τη Novartis

Οι αντεισαγγελείς, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, αποστέλλουν το νέο υλικό «σε συνέχεια της από 13.9.19 αναφοράς τους» και χωρίς να προχωρούν σε αξιολόγηση ή κρίση, ζητούν από τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου «τις δικές τους ενέργειες για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο«. Κατά πληροφορίες, ο κ. Λοβέρδος έβαλε και αυτός στο «κάδρο» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στη κατάθεση του ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στο πρόσωπο του κ. Παπαγγελόπουλου ο κ. Λοβέρδος αναφέρεται και στη μήνυση που κατέθεσε επισημαίνοντας: «… από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν – προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδώνυμο Ρασπούτιντου κατονομάσθεντος Δ. Παπαγγελόπουλου– να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες. Με άλλα λόγια αυτό που ανέφερε η κυρία Ράϊκου, δια των κύκλων της,  ότι ο Ρασπούτιν της έδινε ως οδηγία «κι ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν», είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις κι τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας κι τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here