Εlif: Η Αρζού ισχυρή ξανά – Αρχίζει τον πόλεμο εναντίον όλων (photos)


Εlif: Μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, η Αρζού είναι αποφασισμένη να αποκτήσει ξανά όσα της ανήκουν. Αυτό, το πετυχαίνει ξεκινώντας τον πόλεμο στον Σερντάρ αλλά και εκφοβίζοντας τη Μελέκ και την Ελίφ.

Ο Σερντάρ με τον Ουμίτ συνεχίζουν τον οικονομικό πόλεμο στους Εμίρογλου και ένα ακόμη χτύπημα περιμένει τον Σελίμ. Ο τελευταίος μαθαίνει πως ένα φορτηγό της εταιρείας που μετέφερε φορτίο υψηλού κόστους είχε ένα ατύχημα και καλείται να πληρώσει ο ίδιος τη ζημιά.

Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρεία στην οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν το εμπόρευμα και εκείνοι αρνούνται κάθε πρόταση του Ουμίτ εκ μέρους του Σελίμ. Η εταιρεία, μάλιστα, κάνει μια νέα συμφωνία με τον ανταγωνιστή της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Σελίμ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν γνωρίζει πως αυτό είναι μία ακόμη παγίδα του Σερντάρ, αν και η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρείας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί.

Στη συνέχεια, η ίδια πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε. Αργότερα, πηγαίνει στο σπίτι του Σερντάρ και τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην Γκόντζα, ενώ φεύγει αποφασισμένη να τους κάνει όλους να πληρώσουν. Ο Σερντάρ, τρομαγμένος και ανήσυχος, τηλεφωνεί στον Ουμίτ, ενώ η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να μπει κρυφά στο σπίτι του Σερντάρ.

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειράKαταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά

Το ίδιο βράδυ ο άντρας κάνει πράξη την εντολή της και μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ερκούτ φεύγει από το σπίτι με μια συσκευή εγγραφής, που βρήκε στη σοφίτα. Το επόμενο πρωί και ενώ ο Σερντάρ κοιμάται στον καναπέ ξυπνάει και βρίσκει δίπλα του την Αρζού να τον περιμένει. Ο άντρας ξαφνιάζεται και εκείνη του λέει πως επιτέλους βρίσκεται σπίτι της.

Ο Σερντάρ σοκάρεται όταν η Αρζού βάζει σε λειτουργία τη συσκευή εγγραφής. Εκεί είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες τους σχετικά με το πώς σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον Νετζντέτ και την Γκόντζα ώστε να πάρουν εκείνοι όλα τα χρήματα. Η Αρζού του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει πίσω όσα της ανήκουν και θα γίνει ξανά ισχυρή προκειμένου να εκδικηθεί όσους πιστεύει πως φταίνε για τον θάνατο της κόρης της. Από την άλλη, εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει ό,τι του ζητήσει. Λίγο αργότερα, η ίδια πηγαίνει στο κτήμα όπου η Ελίφ με την Ιντζί παίζουν με το ποδήλατο της Τουγκτσέ. Όταν τις βλέπει, γίνεται έξαλλη και επιτίθεται στα κορίτσια απειλώντας μάλιστα την Ελίφ για τη ζωή της.

Ανατροπές και απρόοπτα στη σειράΑνατροπές και απρόοπτα στη σειρά

Σύμφωνα με το my tv o Σελίμ διώχνει την Αρζού με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά εκείνη έχει σκοπό να επιστρέψει. Εντωμεταξύ, ο Ουμίτ συναντάει τον Σερντάρ και τον ρωτάει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. Ο Σερντάρ του μιλάει για την Αρζού και την κόρη τους και του αποκαλύπτει πως πλέον η Αρζού έχει το πάνω χέρι σε όλα, ενώ όλοι στο κτήμα ανησυχούν για τις επόμενες κινήσεις της.

Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και όποιες κόπιες υπάρχουν και εκείνος του λέει πως έχει ένα σχέδιο, το οποίο αρχίζει την ίδια κιόλας μέρα. Ο Ουμίτ συναντάει τυχαία την Αρζού και προσπαθεί να μπει στην καθημερινότητα της γοητεύοντας την…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ