Πάνος Μεταξόπουλος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες στιγμές (photos)


Την αγαπημένη του Αγγελική παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο γνωστός χορογράφος, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του, γνώρισε τη σύζυγό του στη σχολή του και ήταν από τα άτομα που του στάθηκαν δίπλα του όταν αντιμετώπισε κίνδυνο με τη ζωή του.

Βοήθησε τη σχέση σας το ότι δεν μπήκε ανάμεσα σας η δημοσιότητα;

«Σίγουρα βοήθησε, γιατί είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς απεχθανόμουν, δεν προέβαλα την προσωπική μου ζωή. Από τη στιγμή που βγαίνει δημόσια σίγουρα θα «χτυπηθείς». Η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν ήθελα στη σχέση μου.

Έγραψαν ότι η Αγγελική είναι χορεύτρια, αλλά εκείνη έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, έχει κάνει αργεντίνικο τάνγκο, αλλά δεν δουλεύει ως χορεύτρια. Κάποια χρόνια ήταν υπεύθυνη μόδας, σε μεγάλο κατάστημα με ρούχα. Η γνωριμία μας έγινε στη σχολή μου, όπου ήρθε γιατί ήθελε να συνεχίσει τα μαθήματα για το αργεντίνικο τάνγκο, ήταν μαθήτρια μου.

Η Αγγελική ήταν μαζί μου στα δύσκολα, αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή μου πριν από 3 μήνες».

Τι συνέβη;

«Ήμουν μια μέρα στο Αγκίστρι, στο σπίτι της μαμάς μου, όπου πηγαίνω όταν δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με αυτό.

Εκείνο το βράδυ ένιωσα ένα βάρος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν με το μικρό μου γιο και γύρισα άρον-άρον στην Αθήνα, μπήκα στο νοσοκομείο και για 5 ημέρες ήμουν στην… κόψη του ξυραφιού.

Πέρασα ειλεό, για δεύτερη φορά, δεν ήταν εύκολο. Αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο. Ευτυχώς που λύθηκε μόνος του… Ήταν η εποχή που ο μπαμπάς της ήταν στα τελευταία του κι εκείνη έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στα πολύ δύσκολα. Έζησα το γάμο μου στο 100%.

Αποφάσισες να κάνεις θρησκευτικό γάμο.

«Εννοείται. Πήγα στο εκκλησάκι αυτό, γιατί ήταν ψηλά στο βουνό και στο μυαλό μου νόμιζα πως ήμουν πιο κοντά στον Θεό, πιο κοντά στην ευτυχία, πως έφευγα από τα γήινα, τα καθημερινά.

Δεν ήθελα να πάω σε μια εκκλησία, μεταφορικά ήταν σα να ανεβαίνω, με την ανηφόρα που είχε, το δικό μου Γολγοθά και θα βρω τη δική μου Ανάσταση.

Όλοι έλεγαν: «Αυτός είναι τρελός που μας έφερε εδώ πάνω». Έπεσαν 5-6 άτομα, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάνεις τίποτα. Το νυφικό ήταν σχέδιο της Αγγελικής, που το πήγε σε μια φίλη της, την Τάνια Βίκτο, για να της το ράψει.

Στο τέλος κάναμε το «Άντρες έτοιμοι για όλα», γδύθηκα μαζί με τον κουμπάρο και άλλους 5 κολλητούς φίλους. Το… κάψαμε!», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα μου άρεσε ο τύπος, ίσως η ευθύτητα του, ίσως ότι λέει αυτά που σκέπτεται, δεν ξέρω…

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ