Φώτος Πιττάτζης: Νέα γυναίκα στη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Νικολέττα Καρρά; (photos)

Για πρώτη φορά μετά από το χωρισμό με την Νικολέττα Καρρά, κυκλοφόρησαν φήμες για νέο πρόσωπο στη ζωή του Φώτου Πιττάτζη. 

Ο γνωστός δικηγόρος φαίνεται να έχει «μια ιδιαίτερη συμπάθεια» στη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν αρκετές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Το φιλικό περιβάλλον του Φώτου Πιττάτζη συζητάει ήδη για πιθανή μετακόμιση του δικηγόρου στην Ιταλία, για τα μάτια της κόρης του πρώην πρωθυπουργού.

Απ’ ό,τι φαίνεται τελικά μάλλον του έχει «κλέψει» την καρδιά η διάσημη Ιταλίδα. Αναμένουμε τις εξελίξεις και φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις τους.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Φώτος Πιττάτζης ο οποίος διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο και δραστηριοποιείται με επιτυχία επιχειρηματικά στο Νησί της Αφροδίτης, στο παρελθόν και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2013 και ενώ ήταν ευτυχισμένος με τη Νικολέττα Καρρά είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στον Προταρά Κύπρου τον Πάολο Μπερλουσκόνι, αδελφό του άλλοτε ισχυρού άντρα της Ιταλικής πολιτικής σκηνής.

Προφανώς οι επαφές του με την οικογένεια Μπερλουσκόνι συνεχίστηκαν και φτάσαμε να μιλάμε πλέον για πιθανή σχέση με μία από τις τρεις κούκλες κόρες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here