Συναγερμός στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε κλαμπ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Νότια Καρολίνα, ανέφερε το Fox News

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο ενήλικοι άνδρες σκοτωθήκαν ακαριαία ενώ όσοι τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Η ίδια πηγή σημειώνει πως τέσσερις από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης, ενώ οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκε σε νοσοκομεία της περιοχής. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι Αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, όμως, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του/τους.

«Αυτό ήταν ένα βίαιο περιστατικό που είχε πολλούς μάρτυρες», σημείωσε ο σερίφης Barry Faile και τόνισε πως «δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν. Ο δράστης ή οι δράστες είναι εκεί έξω. Πρέπει να μιλήσουμε με όλους όσοι ήταν στο κλαμπ κατά τη διάρκεια του συμβάντος και ενθαρρύνω κάθε μάρτυρα να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here