Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Ντόρσεϊ χάλασε τη… γιορτή του Τριφυλλιού. – video


Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εικόνα του στο πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αφού ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 82-71 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του εκπληκτικού Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», καθώς η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ηττήθηκε με 82-71 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράνοτβιτς.

Οι «πράσινοι» έδωσαν το πρώτο ματς με όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους και έδειξαν… ασύνδετοι στην άμυνα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα από τους Ισραηλινούς, που είχαν ως κορυφαίο παίκτη έναν Έλληνα, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα και πήρε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά, κλείνοντας το δεκάλεπτο με το υπέρ της 24-20. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στη συνέχεια του αγώνα, με τους «πράσινους» να είναι εύστοχοι από το τρίποντο (6/13 στο ημίχρονο), αλλά να παρουσιάζουν πολλά κενά στην άμυνα.

Η διαφορά έφθασε ακόμη και στο +14 στο δεύτερο μέρος για τη Μακάμπι, με τον Παναθηναϊκός να επιχειρεί αντεπίθεση στο τέλος, αλλά Παπαπέτρου και Τόμας έχασαν διαδοχικά ελεύθερα τρίποντα, επιτρέποντας μία «καθαρή» νίκη των Ισραηλινών για το τελικό 82-71.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 45-54, 56-70

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ