Περιστέρι – Ολυμπιακός: Νίκη με ανατροπή για τους Πειραιώτες.


Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα φιλικά, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, έστω και δύσκολα κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο και νίκησε με 72-68, έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Πολ.

Την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού «μιμήθηκε» το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς επικράτησε με 72-68 του Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση, κάνοντας ανατροπή στο τέλος και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ σε όλο τον αγώνα.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης της Euroleague, έχοντας ξανά εκτός 12άδας τους Μπόλντγουιν και Βεζένκοφ που αντιμετωπίζουν προβλήματα (άρρωστος και τραυματίας αντίστοιχα).

Αυτή τη φορά όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Ηλία Ζούρου. Με μία «αντεπίθεση» στο τελευταίο δεκάλεπτο και πρωταγωνιστή τον Πολ, που τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 4 τρίποντα, οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν την κατάσταση, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 38-33, 56-54, 68-72Τα στατιστικά των παικτών

Περιστέρι (Ζούρος): Μπλέικ 2, Ξανθόπουλος 4 (1 τριπ.), Σκορδίλης 12, Αγραβάνης 5, Σαλούστρος 2, Γόντικας, Βασιλόπουλος 14 (4 τριπ.), Μόρισον 6, Χάτσερ 10 (2 τριπ.), Γκρέι 13 (1 τριπ.).

Ολυμπιακός (Μπλατ): Πάντερ 9 (1 τριπ.), Πολ 19 (4 τριπ.), Κόνιαρης 6 (1 τριπ.), Τσέρι, Τσάπμαν, Πρίντεζης 10 (1 τριπ.), Παπανικολάου 5 (1 τριπ.), Κουζμίνσκας 12, Ρούμπιτ 6, Χαπ 5.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ