Ατρόμητος: Συνθήματα κατά Αναστασίου. “Συγγνώμη από τον κόσμο” ζήτησε ο ίδιος

Ο Ατρόμητος γνώρισε μία ακόμη ήττα και ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στον «αέρα», με τους οπαδούς να τον αποδοκιμάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα και την ΠΑΕ να σκέφτεται την απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Δύσκολη κατάσταση για τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Ατρομήτου, μετά την ήττα της ομάδας του και από τον Αστέρα Τρίπολης, που είχε μηδέν βαθμούς πριν από αυτόν τον αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη στη συνέντευξη Τύπου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του. Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Ατρομήτου «διέρρεε» ότι είναι προβληματισμένη, αλλά και ότι δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση εν βρασμό για τον προπονητή. Οι δηλώσεις του Αναστασίου

«Ήρθαμε στην Τρίπολη, είχαμε δείξει κάποια καλά στοιχεία, ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτό φαινόταν στις προπονήσεις. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα με τον Θεοδωράκη που είχε κάποιες ενοχλήσεις και ήταν άγνωστο για εμάς ποιος θα ξεκινήσει, ξεκίνησε ο Μανδάς που πήγε καταπληκτικά και ήταν κέρδος για εμάς. Χάσαμε και τον Ουγκράι με τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση κι είχαμε στόχο να μπούμε δυνατά και να δείξουμε τα θέλω μας. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, κάναμε πολλά λάθη που είναι πολύ δύσκολο να τα εξηγήσεις, ο Αστέρας έβαλε δυο γκολ θα μπορούσε να βάλει ακόμα δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σχήμα και προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί μπροστά, με τον Μπαένα, τον Χαρίση και τον Νταβιώτη, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα σήμερα και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και αυτή την ήττα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, που για εμάς πλέον είναι «τελικός».

Για την κακή εικόνα του Ατρόμητου και τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Δεν έχω κάτι να απαντήσω στην δεύτερη ερώτηση. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποια βάση στο παιχνίδι μας, βγάζουμε καλά στοιχεία, αλλά αφού βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Συζητάμε θα συνεχίσουμε να συζητάμε αλλά δεν φτάνει μόνο να το λέμε, αλλά και να κάνουμε αυτά που λέμε. Κοιτάς πως κύλησε η εβδομάδα και με βάση αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία αυτά στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί ξεκινάμε έτσι, το συζητάμε με τους παίκτες, αν φταίει η προπόνηση, το φαγητό, το ξενοδοχείο, αλλά δεν παίρνω κάποια απάντηση και θα πρέπει αυτό να το αλλάξουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με κάθε αντίπαλο να μην μπορεί να βγει από την περιοχή του και να είμαστε τόσο κακοί στο πρώτο. Θα το κοιτάξουμε και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here