Παύλος Χαϊκάλης: Επιστρέφει στην «Πολυκατοικία» και μιλάει για το νέο του ρόλο (photos)

O Παύλος Χαϊκάλης κάνει comeback στη σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» και μίλησε για» αυτό.

Ανανεωμένος, κεφάτος, γεμάτος ενέργεια επιστρέφει, λοιπόν, στη νέα «Πολυκατοικία»… παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Πείτε μου λίγα πράγματα για τον ρόλο σας…

«Σε αυτόν τον β» κύκλο της «Πο­λυκατοικίας» είμαι ο Ευριπίδης Παπαδάκης, ένας εντελώς διαφορε­τικός χαρακτήρας από αυτόν που υποδυόμουν στο πρώτο μέρος. Υποτίθεται πως είμαι υπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων, εργάζομαι ως σύμβουλος νεότητας, και ζω μαζί με τη γυναίκα μου, τον γιο μας και την πεθερά μου, με ό,τι… περιπέτειες μπορεί να φέρνει αυτή η συνύπαρξη».

Από την εποχή του ΜΕ, οπότε παίχτηκε για πρώτη φορά η «Πολυκατοικία», ποιες διαφορές διαπιστώνετε;

«Ας το πάρουμε πια απόφαση… Το παρελθόν που ζήσαμε και η τηλεοπτική ευημερία εκείνης της εποχής, όπου γίνονταν ωραίες και μεγάλες δουλειές, αξιόλογες παραγωγές, με τη συμμετοχή πολλών άξιων συντελεστών, δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει. Ό,τι γινόταν 15-20 χρόνια πριν δεν θα το ξαναζήσουμε και πιστεύω πως έχει να κάνει και με το ότι οι συμμετέχοντες στα τηλεοπτικά δρώμενα φοβούνται να κάνουν μια πιο επιθετική πολιτική στην τηλεόραση και στο θέαμα γενι­κότερα».

Σε μια selfie photoΣε μια selfie photo

Φόβος είναι ή έλλειψη χρη­μάτων;

«Με κάποιον τρόπο, χρήματα πάντα βρίσκονται… Το ζητούμενο είναι σε μια εποχή ανταγωνισμού να υπάρξει ουσιαστική και επιθε­τική πολιτική, που θα μπορούσε να δημιουργήσει αποτελέσματα τα οποία θα τραβούσαν το ενδια­φέρον του κοινού. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο».

Ωστόσο αυτή τη σεζόν δεν νομί­ζετε πως κινούνται περισσότερο τα πράγματα;

«Κάτι γίνεται, ναι, αλλά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και να μην είναι αυτοσκοπός μονό το οικονομικό, αλλά και η ποιότητα», «

Πώς τα πάτε με τη… γυναίκα σας την Κωνσταντίνο;

«Με την Κωνσταντίνο δεν είχαμε ξαναδούλεψει μαζί. Μέχρι στιγ­μής όμως δείχνει να «κολλάει» πολύ καλά το πράγμα. Είναι και πολύ ωραία γυναίκα και τώρα μά­λιστα που έχω αδυνατίσει νομίζω πως ταιριάζουμε και ως ζευγάρι (γελάει)», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here