Άγρια ληστεία για 40 ευρώ στη Ζάκυνθο


Στο νοσοκομείο κατέληξε μία 34χρονη..

Αντιμέτωπη με δύο αδίστακτους κακοποιούς βρέθηκε μια 34χρονη γυναίκα, μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στους Αμπελόκηπους της Ζακύνθου και κατέληξε στο νοσοκομείο του νησιού από τα χτυπήματα που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Οι κουκουλοφόροι δράστες καραδοκούσαν περιμένοντας να βγει η άτυχη γυναίκα, ίσως μάλιστα να γνώριζαν ότι επρόκειτο να συναντήσει τους γονείς της! Μόλις την είδαν, όρμησαν κατά πάνω της, της έκλεισαν το στόμα και την έσυραν στο εσωτερικό του σπιτιού όπου την χτύπησαν άγρια στον αυχένα και τη μέση ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο δάπεδο.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 40 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Οι γονείς του θύματος ανησύχησαν επειδή δεν ερχόταν ούτε απαντούσε στις κλήσεις τους κι έτσι ο πατέρας της πήγε στο σπίτι της, όπου την βρήκε αναίσθητη στο δάπεδο, την μετέφερε στο νοσοκομείο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/9) και η προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: patrisnews.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ