Ζέτα Μακρυπούλια: Η εξομολόγηση για τις ευαισθησίες και τα κολλήματα του Νίκου Μουτσινά (photos)


Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε σε γνωστό περιοδικό και μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον φίλο της, Νίκο Μουτσινά.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται και για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Τι σημαίνει για εσάς ο Νίκος Μουτσινάς; Ως φίλη έχετε εντοπίσει τι είναι αυτό που οδήγησε στην τόσο μεγάλη αποδοχή από το κοινό;

Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός φίλος που μοιραστήκαμε πολλά ωραία χρόνια και μου επέτρεψε να δω την αλήθεια του, τις ευαισθησίες του, τα κολλήματα του. Δεθήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Η επιτυχία του στην εκπομπή θεωρώ πως οφείλεται στο γεγονός ότι το κόνσεπτ αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και δείχνει όλο το χιούμορ και την ευφυΐα του. Ο κόσμος αυτά τα αντιλαμβάνεται, τα εκτιμά, καταλαβαίνει την αλήθεια και ταυτίζεται. Και αυτό είναι υπέροχο.

Υπήρξε κάποιο σημείο στη ζωή σας τόσο καθοριστικό που άλλαξε τα πάντα και πώς;

Πρώτα απ» όλα τις αλλαγές τις τρέμω κι αυτό ίσως είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα μου. Μπορεί να μη φαίνεται από τις επαγγελματικές μου επιλογές, όμως έτσι είναι. Επειδή δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου χρόνια τώρα, έχω μάθει πως μόνο η αλλαγή σε κάνει να νιώθεις ζωντανός και ενεργός. Λένε ότι η μεγάλη αλλαγή, αν δεν μπορέσεις να την προκαλέσεις ομαλά μόνος σου, έρχεται συνήθως μέσα από κάτι τραγικό ή μια εσωτερική ανάγκη που σου λέει «δεν πάει άλλο έπιασες πάτο».

Σήμερα είμαι σε μια φάση που θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα. Παλιά καταπίεζα τις εσωτερικές μου ανάγκες, τώρα όμως προσπαθώ να τις ακούω, δεν είναι εύκολο όμως, θέλει κόπο.

Σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων για σας; Σας έχει επηρεάσει ποτέ σε βαθμό που να αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι;

Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με ενδιαφέρει. Έχω περάσει μεγάλο κομμάτι της ζωής μου σκεπτόμενη τι θα πουν οι άλλοι, έτσι μεγάλωσα. Όχι όμως πια και δεν το λέω επαναστατικά, αλλά με φόβο, γιατί ξέρω πως οι αλλαγές δεν γίνονται εύκολα. Είναι όμως αναγκαίες.

Η αποτυχία είναι για σας μια συνθήκη ήττας ή επανεκκίνησης;

Η αποτυχία σ» αυτό τον χώρο -όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται- δεν μπορεί να θεωρηθεί ήττα. Γιατί αν μια παράσταση δεν πάει καλά, εννοώντας ότι δεν έχει εισπρακτική επιτυχία, ουσιαστικά δεν έγινε και κάτι. Ως ηθοποιός έχω πάρει ό,τι ήταν να πάρω, έχω δουλέψει δίνοντας το 100% του εαυτού μου και αυτό για μένα είναι μόνο κέρδος. Για τον παραγωγό προφανώς, δεν είναι, αλλά ως ηθοποιός το βλέπω μόνο ως επανεκκίνηση.

Εάν σας έδιναν ένα μανικό λυχνάρι και σας ζητούσε το τζίνι να κάνετε τρεις ευχές, ποιες θα ήταν αυτές;

Θα του ζητούσα να μου πραγματοποιήσει μόνο μία ευχή. Να μου ξεκλειδώσει όλα τα κουτάκια του εγκεφάλου μου που με περιορίζουν, να μου δείξει ποια πραγματικά είμαι, ποια είναι τα δικά μου «θέλω» και τα υπόλοιπα θα τα κανόνιζα μόνη μου, είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ