Τσιμτσιλή: «Πριν από δυο χρόνια, μου είχαν προτείνει να πάει η εκπομπή στη ζώνη 10-1» (pics)


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε φυσικά και για το Happy Day.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, αναφέρθηκε επίσης και σε μια επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια.

Την έχει κουράσει όμως το πρωινό ξύπνημα;
«Αυτό που κάνω το αγαπάω πολύ. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή ήρθε και κούμπωσε στην προσωπικότητά μου και με εκφράζει στο 100%. Έχει ενημέρωση, ψυχαγωγία και είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα με αντανακλαστικά. Όσον αφορά το πρωινό ξύπνημα, δεν ήμουν μαθημένη να ξυπνάω στις 6.00 το πρωί, αλλά στη ζωή όλα τα μαθαίνεις και με όλα μπορείς να προσαρμοστείς. Ειδικά όταν έγινα μητέρα, όλο το πρόγραμμά μου άλλαξε.

Όλες οι μαμάδες το αργότερο που θα ξυπνήσουν τις καθημερινές είναι στις 7.30. ΟΚ, εγώ ξυπνάω στις 6.00. Δεν είναι και σπουδαία διαφορά. Επίσης, το συγκεκριμένο ωράριο με βοηθάει, διότι στις 14.00 το μεσημέρι είμαι στο σπίτι, παραλαμβάνω τις κόρες μου από το σχολείο, φροντίζω τον μικρό Γιάννη και περνάω πολύτιμο χρόνο μαζί με τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε.

Όπως είναι φυσικό, από τον Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα της έχουν γίνει διάφορες προτάσεις από τον σταθμό για αλλαγή ώρας του Happy Day, ενώ έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις ακόμη και για άλλου είδους εκπομπή.
«Πριν από δυο χρόνια, μου είχαν προτείνει από το κανάλι να πάει η εκπομπή στη ζώνη 10-1, αλλά τότε δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω, με την έννοια πως δεν ήθελα να αφήσω το πιο πρωινό ραντεβού που είχαμε χτίσει με τους τηλεθεατές. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά η εκπομπή είχε κλείσει με έναν μέσο όρο 25% και πραγματικά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να αλλάξω ώρα. Όταν έχω κάτι που με καλύπτει, το αγαπάω και περνάω καλά, το θέλω στη ζωή μου», αποκάλυψε στο People.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα έλεγε «όχι» κάποια στιγμή να βρεθεί σε μια άλλη τηλεοπτική ζώνη, με διαφορετικό κόνσεπτ εκπομπής.
«Είναι κάτι που κατά καιρούς το σκέφτομαι και το έχω συζητήσει και με τα στελέχη του Alpha. Πριν από τρία χρόνια, είχαμε κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό για να παρουσιάσω και μια βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις. Αυτές, όμως, οι κουβέντες δεν προχώρησαν, διότι το Happy Day είχε πολλές απαιτήσεις και τη δεδομένη περίοδο δεν ήθελα να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί. Όπως σου είπα και πριν, το Happy Day έχει τα πάντα: Είναι ζωντανό, έχει πλούσιες εναλλαγές στη θεματολογία του και κάθε μέρα είναι διαφορετικό. Οπότε, εκ των πραγμάτων, δεν είναι και εύκολο να το βαρεθείς».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ