Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Ιατρόπουλο τρεις μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του (photos)


Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τρεις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία σε ιδι­ωτική κλινική έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του.

Κεφάτος, χαμογελαστός και full ερωτευμένος, έδωσε το «παρών» σε κοσμικό πάρ­τι συνοδευόμε­νος από την εντυ­πωσιακή σύντρο­φο του Κατερίνα Καλκανά. Το ζευ­γάρι έκλεψε τα φλας ανταλλάσ­σοντας τρυφερά φιλιά και ματιές όλο νόημα. Ο Μιχάλης και η Κατερίνα ήταν καλεσμένοι σε ένα pive πάρτι για τα γενέθλια της καλής τους φίλης Αντας Ηλιοπούλου. Ντυμένος στα μαύρα, όπως συνηθί­ζει, ο ηθοποιός και επιχειρηματίας συνόδευσε καμαρωτός την αγαπη­μένη του, η οποία εντυπωσίασε με την ενδυματολογική επιλογή της.

Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος, κάτι που απέδειξε και το καλοκαίρι στις δι­ακοπές τους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, όταν πέτα­ξε με αλεξίπτωτο πλαγιάς σέρνο­ντας ένα τεράστιο πανό που έγρα­φε: «Κατερίνα, σ» αγαπώ ως τον ου­ρανό».

Η σχέση τους μετράει σχε­δόν έναν χρόνο και λέγεται ότι ο ερωτευμένος Μι­χάλης είναι έτοι­μος να κάνει το επόμενο βήμα συ­ζώντας με τη σύ­ντροφο του.

Δείτε την εμφάνισή του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ