Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Διούδης.


Ο Παναθηναικός ψάχνει την… ανάστασή του στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πιθανό να έχει κάτω από τα δοκάρια του τον άπειρο Κώτσαρη, αφού ο Σωκράτης Διούδης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική της Superleague, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι «πράσινοι» αναζητούν ακόμη την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά και μετά το «διασυρμό» από τον Άρη, ο Νίκος Νταμπίζας τα έβαλε με τους παίκτες, στηρίζοντας τον προπονητή. Αυτός από την πλευρά του πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή για το μεγάλο ματς, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του, τον Σωκράτη Διούδη.

Ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού είχε ενοχλήσεις και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και αν δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί θα αφήσει τον Παναθηναϊκό με τον άπειρο Κώτσαρη κάτω από τα δοκάρια του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ