“Βόμβα” από Λάρκιν. Σκέφτεται να βρεθεί… απέναντι στην Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό


Ο MVP της περσινής έκπληξης της Euroleague, Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Κροατίας στο Προολυμπιακό τουρνουά, γεγονός που είναι πιθανό να τον φέρει απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

Με τους Αμερικανούς που ενισχύουν Εθνικές Ομάδες της Ευρώπης να έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, Κροατία και Τουρκία φαίνεται ότι «καλοβλέπουν» την περίπτωση του σούπερ σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην NBAer, ο οποίος τόνισε ότι είναι «ανοιχτός» στην ιδέα να συμμετέχει με τους Κροάτες στο Προολυμπιακό τουρνουά, με αποτέλεσμα να θεωρείται πια ως πιθανός αντίπαλος και της Εθνική Ελλάδας, στη «μάχη» για ένα «εισιτήριο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  Οι δηλώσεις του Λάρκιν

«Το συζητούσα πρόσφατα. Δεδομένα, είμαι ανοιχτός στην ιδέα. Θα ήταν ωραίο συναίσθημα να παίξω στους Ολυμπιακούς. Είναι όνειρο κάθε αθλητή. Φυσικά, προτιμώ τις ΗΠΑ, αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήμουν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξω για την Κροατία. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά μέσα στην σεζόν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρειάζεται να ταιριάξουν και πρέπει να ακούσω από υπεύθυνους ανθρώπους τι περιμένουν από εμένα. Αλλά η ιδέα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα»

Για την Εθνική Τουρκίας: «Δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις, αλλά φημολογείται ότι μπορεί να συμβεί. Είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος για να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις».

Όσον αφορά το ΝΒΑ: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά όχι ανεξαρτήτως κόστους. Είχα προσφορές το καλοκαίρι, αλλά ήθελα ένα περιβάλλον στο οποίο θα είμαι starter. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ για να είμαι παγκίτης. Είναι τέλεια στην Εφές, έχουμε σπουδαία ομάδα και φιλάθλους. Είναι ευχαρίστηση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ